Audi a vrut sa ofere un R8 cu motor turbo in cinci cilindri si sistem de tractiune spate, dar a renuntat chiar in ultima clipa la aceasta idee

Audi a vrut sa ofere un R8 cu motor turbo in cinci cilindri si sistem de tractiune spate, dar a renuntat chiar in ultima clipa la aceasta idee
  • Audi a vrut sa ofere un R8 cu motor turbo in cinci cilindri...
  • ... si sistem de tractiune spate...
  • ... dar a renuntat chiar in ultima clipa la aceasta idee
Distribuie pe Facebook

In cazul in care ar fi intrat in productia de serie, modelul cu pricina si-ar fi intampinat potentialii cumparatori si in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte. Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 16 ani si ajuns intre timp - in 2015, la generatia cu numarul doi, exoticul autoturism disponibil sub denumirea de R8 a fost comercializat, de-a lungul impresionantei sale cariere, intr-o larga varietate de versiuni si, tototodata, configuratii. Printre multiplele optiuni puse de oficialii marcii Audi la dispozitia clientilor respectivului automobil s-ar fi putut regasi, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta echipata cu propulsorul cu o capacitate de 2.5 litri de pe TT-RS, RS3 si - de asemenea, RS Q3, daca planurile conducerii celebrului constructor german cu sediul in Ingolstadt nu s-ar fi schimbat in ultimul moment.

Conform unor surse familiare cu proiectul mentionat anterior, in paragraful de mai sus, acesta ar fi oferit si o transmisie in sase rapoarte, condimentata cu trei pedale, care ar fi lucrat alaturi de rotile de la nivelul puntii spate. Din pacate, performantele modelului in cauza nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, cu precizarea ca un RS3 Sportback se bucura de o putere de circa 400 de cai, astfel ca poate sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, ajutat de sistemul quattro din dotare, in 3.8 secunde.

Audi R8 V10 Performance RWD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi R8 V10 Performance RWD
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2023