Audi forteaza vara. Cum arata noul R8 Spyder, decapotabila germana de 540 de cai putere

Audi forteaza vara. Cum arata noul R8 Spyder, decapotabila germana de 540 de cai putere
  • Audi prezinta oficial noul R8 Spyder
  • Decapotabila germana ofera un V10 de 540 CP
  • Viteza maxima e de 318 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Audi prezinta zilele acestea, la New York, versiunea decapotabila a noului R8, o masina care impresioneaza atat cu design-ul sau, cat si prin performantele oferite.

Vara soseste mai devreme anul acesta, germanii de la Audi publicand in urma cu numai cateva momente primele fotografii si informatii oficiale cu privire la versiunea decapotabila a noului R8.

Asemeni variantei Coupe, proaspat lansatul model din Ingolstadt utilizeaza o platforma ce combina aluminiul si fibra de carbon pentru un plus de rigiditate, respectiv minus de greutate comparativ cu generatia anterioara.

Propulsia este asigurata si in cazul de fata de o unitate aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, clientii noului Audi R8 Spyder avand la dispozitie de-aceasta data o singura optiune, cu 540 CP.

Audi R8 SpyderAudi R8 Spyder

Audi R8 Spyder

O transmisie DCT cu sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in doar 3.6 secunde. Viteza maxima este de 318 kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, proaspat lansata decapotabila din Ingolstadt se poate lauda cu design sexy si, totodata, familiar, multe dintre liniile si formele caroseriei provenind de la versiunea Coupe.

Singura exceptie de la regula o reprezinta capota motorului, care a renuntat - mai mult de nevoie decat de voie, la geamul ce oferea o vedere panoramica asupra motorului V10 FSI pentru a le face loc unor prize suplimentare de aer.

Conform detaliilor oferite de germani, plafonul realizat din material textil are nevoie de numai 20 de secunde pentru a se face vazut sau nevazut. Odata disparut din peisaj, acesta scoate la iveala un interior minimalist, care impresioneaza atat prin display-ul de 12.3 inch complet configurabil, cat si prin comenzile climatizarii integrate la nivelul gurilor de ventilatie.

Audi R8 Spyder

Audi R8 SpyderAudi R8 Spyder

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Audi R8 Spyder
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2016