Audi pregateste Q3 RS, super-SUV-ul de 310 cai putere

Audi pregateste Q3 RS, super-SUV-ul de 310 cai putere
Sau, intr-o alta ordine de idei, gama de performanta RS a constructorului din Ingolstadt este pe cale sa se inmulteasca un nou membru.
Distribuie pe Facebook

Ultimele saptamani au reprezentat o adevarata binecuvantare pentru fanii modelelor Audi, numeroase zvonuri care anuntau aparitia unor noi versiuni de performanta ale automobilelor constructorului din Ingolstadt luand cu asalt internetul. Pe scurt, se pare ca viitorul ne rezerva doua variante 'plus' ale deja-impresionantelor TT-RS si RS3 Sportback, despre care se spune ca ar dezvolta undeva in jurul a 380, respectiv 360 cai putere.

Apoi, vestile nu se opresc aici, ci continua cu posibila lansare a unei versiuni RS a SUV-ului compact Audi Q3. Si de aceasta data informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire, insa un site auto spaniol afirma ca viitorul model de performanta al constructorului din Ingolstadt ar urma sa fie disponibil la vanzare incepand cu luna mai a anului 2012. Drept urmare, asta inseamna ca noul Audi Q3 RS va debuta, cel mai probabil, in cadrul Salonului Auto de la Geneva - eveniment ce se desfasoara in perioada 8 - 18 martie 2012.

Conform aceleasi surse, versiunea de inalta performanta a SUV-ului german de clasa compacta va ascunde sub capota deja-celebrul propulsor turbo de 2.5 litri, ce echipeaza si modelele TT-RS, respectiv RS3 Sportback. In cazul de fata insa, Audi Q3 RS va trebui sa se multumeasca cu 'numai' 310 cai putere, transmisi tuturor celor patru roti prin intermediul unei cutii cu sapte trepte si dublu-ambreiaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2011