Audi RS5 Cabriolet in 21 de imagini memorabile

Poate ca iarna a poposit si a luat din nou prin surprindere autoritatile din Romania, insa exista tari si teritorii in care soarele nu 'apune' niciodata, ci isi ofera permanent caldura sa generoasa. Pentru acele tari si teritorii exista noul Audi RS5 Cabriolet, care ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa intr-un nou set de fotografii oficiale.
Distribuie pe Facebook
Introdus in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment desfasurat in perioada 29 septembrie - 14 octombrie, noul Audi RS5 Cabriolet se bucura in mare parte de aceleasi bunatati tehnice precum versiunea cu acoperis fix, ceea ce inseamna ca factorul distractie este prezent din plin si asigurat de o motorizare V8 de 4.2 litri, capabila sa produca nici mai mult, nici mai putin de 450 cai putere si 430 Newton-Metri. Se adauga pe lista cu picanterii mecanice si o transmisie cu dublu-ambreiaj, diferential sport, plus deja nelipsitul sistem de tractiune integrala quattro, iar rezultatul final este mai mult decat impresionant: primii 100 km/h vin dupa doar 4.9 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 sau 280 kilometri pe ora, in functie de preferintele clientilor.

Audi RS5 Cabriolet in 21 de imagini memorabile

Audi RS5 Cabriolet in 21 de imagini memorabile

Din punct de vedere estetic, noul Audi RS5 Cabriolet se diferentiaza de versiunea standard inca de la nivelul partii frontale, acolo unde principalele atractii sunt reprezentate de grila finisata in aluminiu mat si prizele de aer uriase ale spoilerului. Mai departe, aripile laterale au fost latite, jantele au primit un design aparte si dimensiuni de pana la 20 inci, in timp ce partea din spate a automobilului din Ingolstadt iese in evidenta prin cele doua tips-uri ovale incadrate de un difuzor de aer atent-sculptat, servit in compania unui eleron subtil pentru portbagaj. In ceea ce priveste interiorul, viitorii pasageri urmeaza a descoperi numeroase accesorii sinonime cu sportivitatea suprema, volanul in trei spite imbracat in piele perforata si scaunele fata cu suport lateral marit fiind dintre cele mai reprezentative detalii.

Audi RS5 Cabriolet in 21 de imagini memorabile

Audi RS5 Cabriolet in 21 de imagini memorabile

Asa cum precizam si anterior, noul Audi RS5 Cabriolet va fi disponibil la vanzare incepand cu prima parte a anului viitor, la un pret de pornire de 88.500 euro - pret valabil pentru piata auto din Germania.

Audi RS5 Cabriolet in 21 de imagini memorabile

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Audi RS5 Cabriolet - Galerie Foto
mai multe