Audi RS5 Cabriolet - Senzatii tari in aer liber

Audi RS5 Cabriolet - Senzatii tari in aer liber
Asteptat pe piata de-o lunga perioada de timp, mult anticipatul Audi RS5 Cabriolet a renuntat in cele din urma la camuflajul sau cel gros, si-a imbracat hainele de gala si a pornit catre Salonul Auto de la Paris pentru a-si sustine debutul oficial.
Distribuie pe Facebook

Asemeni versiunii cu acoperis, cea mai noua creatie a constructorului din Ingolstadt imbina eleganta si agresivitatea intr-un autoturism sinonim cu perfectiunea, printre principalele atractii ale mult anticipatului Audi RS5 Cabrio numarandu-se blocurile optice angulare cu tehnologie LED, grila frontala si prizele de aer de dimensiuni mai mult decat generoase, extensiile pentru aripi si jantele forjate de pana la 20 de inci. De asemenea, cu numeroase picanterii estetice ne intalnim si la nivelul interiorului, scaunele sport si volanul imbracat in piele perforata fiind dintre cele mai reprezentative.

Audi RS5 Cabriolet

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Audi RS5 Cabriolet ascunde sub capota un V8 FSI de 4.2 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere si 450 Newton-Metri. De pe lista cu bunatati nu lipsesc insa nici transmisia automata S tronic cu sapte trepte si dublu ambreiaj sau faimosul sistem de tractiune integrala quattro, primii 100 km/h venind astfel dupa doar 4.9 secunde. Viteza maxima? Limitata la 250 km/h, insa capabila sa urce in orice moment pana la 280 km/h (asta dupa ce inginerii din Ingolstadt isi fac numarul de magie, bineinteles).

Audi RS5 Cabriolet

Inutil de precizat, spre deosebire de rivalul sau bavarez pe nume M3 Convertible, noul Audi RS5 Cabriolet se bucura de prezenta unui plafon retractabil realizat din material textil, ce are nevoie de 15 secunde pentru a se face nevazut, respectiv de 17 secunde pentru a-si face aparitia in peisaj.

Audi RS5 Cabriolet

Versiunea fara de acoperis a minunatului Audi RS5 Coupe va fi dezvaluita in fata intregii lumi in perioada imediat urmatoare, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Vanzarile vor demara la inceputul anului viitor, noul Audi RS5 Cabriolet fiind disponibil la un pret de aproximativ 88.500 euro.

Audi RS5 Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi RS5 Cabriolet
mai multe