Audi scoate la iveala un R8 auriu cromat

Audi scoate la iveala un R8 auriu cromat
  • Celebrul showroom Audi din Neckarsulm are expus un R8 cu adevarat unic
  • Exemplarul in cauza este finisat la exterior intr-o nuanta cromata de auriu
  • Meniul vizual continua cu numeroase elemente realizate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Celebrul Audi Forum din Neckarsulm are o noua surpriza pentru vizitatorii sai: un R8 finisat intr-o nuanta stralucitoare de auriu.

Chiar daca vacanta se apropie cu pasi repezi, celebrul Audi Forum din Neckarsulm nu inceteaza sa ne surprinda cu exemplarele expuse.

Cea mai noua patanie a showroom-ului cu pricina consta intr-un R8 V10 Plus a carei principala atractie o reprezinta, fara dar si poate, nuanta cromata de auriu de la nivelul caroseriei.

Cei mai atenti la detalii nu vor scapa insa din vedere nici numeroasele elemente din carbon ce compun pachetul aerodinamic al supercarului german.

Audi R8 auriu

Audi R8 auriu

Supercar german care, pe langa toate aceste detalii, reuseste sa atraga privirile tuturor celor din jur inclusiv prin jantele cu design unic si dimensiuni generoase, vopsite in negru.

Despre modul in care a fost configurat interiorul exemplarului cu pricina nu putem spune nimic pentru moment, asa ca vom trece direct la fisa tehnica.

O fisa tehnica ce aduce in prim plan un propulsor aspirat cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, numai bun pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 610 CP si 560 Nm.

Adaugam in meniu si transmisia automata cu dublu ambreiaj oferita in standard, iar acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in doar 3.2 secunde.

Clientii noului Audi R8 V10 Plus nu au de ce sa se planga nici atunci cand vine vorba despre viteza maxima, supercarul german promitand o incursiune pana la pragul celor 330 km/h.

Dupa cum precizam si anterior, pretul unei astfel de masini porneste de la 187.400 de euro, la care se adauga alte cateva mii de euro pentru un exemplar cu adevarat unic.

Audi R8 auriu

Audi R8 auriu

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi R8 auriu
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2015