Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW M3 si lanseaza pe piata o varianta mai performanta a actualului RS4. Productia totala este limitata la doar 250 de unitati

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW M3 si lanseaza pe piata o varianta mai performanta a actualului RS4. Productia totala este limitata la doar 250 de unitati
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW M3 si lanseaza pe piata o varianta mai performanta a actualului RS4
  • Productia totala este limitata la doar 250 de unitati
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze 3.7 secunde. Viteza de top: limitata la 300 de kilometri pe ora.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de opt ani si trecut, de curand, printr-un nou facelift, cel mai recent A4 din istorie se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de compania Audi la dispozitia cumparatorilor se regaseste - de cateva zile, si o aroma RS 4 Avant edition 25 years, respectiva versiune, disponibila in numai 250 de exemplare, gazduind sub capota, in compartimentul motor, o unitate V6 TSI de 2.9 litri, cu 470 CP si 600 Nm.

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de accelerate la podea, rezolvarea in 3.7 secunde, pe cand viteza de top este limitata la 300 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant este - asemenea emisiilor medii de dioxid de carbon, un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Oferit la preturi incepand de la incredibila suma de 142.905 de euro, acelasi RS 4 Avant edition 25 years se mai poate lauda - daca mai trebuia cumva mentionat, si cu o echipare standard extrem de bogata. Este vorba - mai precis, despre faruri cu matrice de LED-uri si discuri de franare carbon-ceramice, dotarilor cu pricina avand sa li se alatura jante din aliaj forjat, scaune sport, cu tetiere incorporate, o tapiterie din piele, plus Alcantara, volan in trei spite, suspensie coilover, cu reglare manuala a garzii la sol.

Audi RS 4 Avant edition 25 years

Audi RS 4 Avant edition 25 years

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Audi RS 4 Avant edition 25 years
mai multe