Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes A45 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS3

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes A45 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS3
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes A45 AMG
  • Lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS3
Distribuie pe Facebook

Botezat simplu, dar sugestiv Performance Edition, respectivul model se bucura de serviciile unui motor turbo cu cinci cilindri in linie, de 2.5 litri si 407 cai.

Sfarsitul anului 2022 marcheaza debutul unui nou automobil de inalta performanta semnat de nemtii de la Audi, conducerea faimosului constructor german de masini publicand - in cursul zilei de luni, primele detalii si imagini oficiale ale exclusivistului RS3 Performance Edition. Comercializat in doar 300 de unitati - la preturi incepand de la 75.000 de euro pentru varianta Sportback, sedanul urmand a fi cu circa 2.000 de euro mai scump, impresionantul vehicul de clasa compacta din Ingolstadt ofera, la randul sau, un propulsor turbo de 2.480 de centimetri cubi, livrat alaturi de cinci pistoane, celebrul agregat TFSI dezvoltand insa, de aceasta data, 407 CP, un plus de sapte cai putere...

Audi RS3 Performance Edition

Audi RS3 Performance Edition

Audi RS3 Performance Edition

... comparativ cu originalul - daca mai trebuia cumva precizat. La polul opus, cuplul a ramas neschimbat si numara - in continuare, 500 de Newton-Metri, cu mentiunea ca este disponibil acum pe o plaja de turatie mai mare, intre 2.250 - 5.700 de rotatii per minut, reiese dintr-un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, acelasi document dezvaluind, de asemenea, ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 3.8 secunde, pe cand viteza de top urca, optional, pana la 300 de kilometri pe ora.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, la inceputul anului 2023, au anuntat sefii de la Audi pe parcursul zilelor precedente, primul RS3 Performance Edition din istorie a mai pregatit, mai mult sau mai putin surprinzator, si cu o cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj. Din meniu nu lipsesc - din contra, nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate, jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch, pragurile laterale proeminente, suspensia adaptiva, discurile de franare carbon-ceramice, evacuarea dubla, farurile cu matrice de LED-uri si tenta fumurie, scaunele scoica, detaliile din piele Nappa, elementele din microfibra, cusaturile sub forma de fagure.

Audi RS3 Performance Edition

Audi RS3 Performance Edition

Audi RS3 Performance Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (173) Poze Audi RS3 Performance Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2022