Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG
  • Lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6
Distribuie pe Facebook

Botezat simplu, dar sugestiv Audi RS6 Performance, respectivul model se bucura de serviciile unui motor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 4.0 litri. Proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 630 de cai si 850 de Newton-Metri.

Sfarsitul anului 2022 marcheaza debutul unui nou automobil de inalta performanta semnat de nemtii de la Audi, conducerea faimosului constructor bavarez de masini publicand, in cursul zilei de joi, primele fotografii si informatii (publice) ale variantei oferite sub numele de RS6 Avant Performance. Disponibila la preturi incepand de la suma de 135.000 de euro, impresionanta reteta culmineaza cu propulsorul prezent sub capota: un V8 cu doua turbine supradimensionate si o capacitate cilindrica de 3.996 de centimetri cubi.

Audi RS6 Avant Performance

Audi RS6 Avant Performance

Insotit de o transmisie automata cu opt rapoarte si un diferential central blocabil, a tinut conducerea companiei cu sediul in Ingolstadt sa mentioneze, benzinarul adus in discutie inclusiv anterior, in randurile de mai sus, ar trebui sa livreze rotilor de pe ambele punti un total de 630 CP si 850 Nm. Suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 3.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 280 ori, optional, 305 km/h.

Meniul specific noului Audi RS6 Avant Performance continua, dupa cate au precizat oficialii producatorului german de autoturisme (si) in comunicatul pus la dispozitia presei, cu diferite caracteristici menite sa aduca, pe langa plusul de performanta, si un minus de kilograme, precum jantele usoare din aliaj, cu diametrul de 22 de inch. Din peisaj nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, nici nuantele exterioare cu finisare mata, interiorul imbracat in piele Valcona si microfibra Dinamica, volanul cu parte inferioara plata etc.

Audi RS6 Avant Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze Audi RS6 Avant Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2022