Bagi in viteza, calci acceleratia si 3.8 secunde mai tarziu gonesti cu 100 km/h. Audi si Porsche nu pot concura cu asa ceva

Bagi in viteza, calci acceleratia si 3.8 secunde mai tarziu gonesti cu 100 km/h. Audi si Porsche nu pot concura cu asa ceva
  • Primul X4 M din istoria BMW a debutat anul trecut
  • SUV-ul cu alura de Coupe e oferit in doua variante de putere
  • Modelul de top a primit un motor cu 510 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Secretul acestei performante consta, in mare masura, intr-o motorizare cu sase cilindri in linie si doua turbine, care livreaza ambelor punti undeva in jurul a 510 cai putere.

Dezvelit oficial in urma cu aproape un an, primul X4 M din istorie stie cum sa impresioneze. Multumita unui motor bi-turbo de trei litri si 480 cai putere, SUV-ul cu alura de Coupe al companiei BMW are nevoie de doar 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Opteaza pentru modelul de top, comercializat alaturi de indicativul Competition, iar valorile mentionate anterior tind sa evolueze catre 510 cai putere si 4.1 secunde, potrivit informatiilor date publicitatii.

In realitate, situatia este mult mai promitatoare. Un video realizat pe portiunea fara limita de viteza a celebrului Autobahn ne arata cum acelasi BMW X4 M Competition accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora...

... intr-un timp de numai 3.8 secunde, cu exact jumatate de secunda mai devreme decat spune Porsche ca cel mai potent Macan al sau, modelul Turbo, reuseste sa indeplineasca respectiva sarcina.

La momentul de fata, Audi nu ofera niciun rival pentru X4 M, insa solutia "salvatoare" vine de la Mercedes. Se numeste GLC63 S si termina cu acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde.

Acum, daca ne intoarce la SUV-ul cu alura de Coupe al companiei BMW, meniul continua cu diferite picanterii vizuale, precum spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau pragurile laterale proeminente.

Un set de jante de dimensiuni generoase completeaza pachetul exterior, in timp ce interiorul meniul interior cuprinde inclusiv scaune cu suport lateral marit. La care se adauga clasicul volan in trei spite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2020