Baietii astia de la Bugatti chiar au umor. Ofera ca optiune pentru Chiron o viteza maxima de 458 km/h

Baietii astia de la Bugatti chiar au umor. Ofera ca optiune pentru Chiron o viteza maxima de 458 km/h
  • Noul Bugatti Chiron a fost lansat in primavara, la Geneva
  • Sub capota regasim o unitate W16 cu 1.500 de cai putere
  • Viteza maxima va fi de (pana la) 458 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Dupa cum probabil ai aflat deja, noul Bugatti Chiron vine la pachet alaturi de o viteza maxima limitata la 420 de kilometri pe ora. In cazul in care clientul o cere insa, compania din Molsheim nu spune NU modificarii respectivei valori in 458 km/h.

Chiar daca au trecut deja sase luni de la momentul primei sale aparitii in public, inlocuitorul arhicunoscutului Veyron continua sa ne fascineze cu cifrele, respectiv numerele din dotare.

Dupa cum precizam si la inceputul acestei primaveri, odata cu deschiderea Salonului Auto de la Geneva, modelul in cauza impresioneaza in special prin motorizarea echipata cu 16 cilindri si patru turbine.

Unitatii de opt litri si 1.500 de cai putere li se alatura atat o transmisie automata cu sapte rapoarte, cat si un sistem de tractiune integrala, performantele rezultate fiind astfel astronomice.

Numai 2.5 secunde dureaza sprintul 0 - 100 km/h, pe cand acceleratia de la 0 la 200 de kilometri pe ora se realizeaza in 6.5 secunde. Primii 300 km/h vin, in schimb, dupa aproximativ 13 secunde si jumatate.

In ceea ce priveste viteza maxima, ei bine... aici situatia sta un pic diferit: anterior, oficialii marcii Bugatti au dezvaluit ca noul Chiron vine cu o limitare la 420 de kilometri pe ora.

Acestia par sa fi revenit insa asupra deciziei, seful departamentului de inginerie anuntand recent ca exista posibilitatea modificarii valorii anterior mentionate in 458 km/h, in cazul in care clientul doreste asa ceva.

Ramane acum de vazut daca zarurile au fost deja aruncate ori autoturismul din Molsheim va reusi sa depaseasca si acest prag in cadrul testului pe care compania il va desfasura in 2018.

Bugatti Chiron in carbon albastru

Bugatti Chiron in carbon albastru

Bugatti Chiron in carbon albastru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Bugatti Chiron in carbon albastru
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2016