Banii n-au contat. I-a platit pe cei de la McLaren sa-i vopseasca noua masina in negru si auriu

  • Acest exemplar a fost construit de divizia McLaren Special Operations
  • Piesa de rezistenta este aripa spate activa
  • Citatul este preluat din autobiografia lui Bruce McLaren
Distribuie pe Facebook

Divizia de lux a britanicilor de la McLaren a creat un exemplar 720S unicat, pentru un client misterios din Dubai. Masina este finisata intr-o combinatie de culori negru-auriu iar pe aripa spate activa este inscriptionat un citat celebru.

Asa cum am mai spus de nenumarate ori, gusturile clientilor cu multi bani in banca s-au schimbat si au evoluat in ultimii ani. Tocmai de aceea, pentru a le satisface tuturor dorintele automobilistice, marii constructori au infiintat divizii de lux, sau speciale.

McLaren 720S Dubai 1 of 1

Spre exemplu Bentley are Mulliner, BMW are colectia Individual, Jaguar Land Rover se lauda cu Special Vehicle Operations si britanicii de la McLaren au divizia Special Operations (MSO). Cea mai recenta creatie a acestora din urma a fost comandata de un client misterios din Dubai si iese rapid in evidenta.

McLaren 720S Dubai 1 of 1

Este vorba despre un 720S unicat, finisat intr-o combinatie de negru cu finisaj lucios si mai multe accente aurii. Fara indoiala piesa de rezistenta de la exterior este aripa spate activa, pe care sta inscriptionat un citat al fondatorului brand-ului, celebrul Bruce McLaren. Realizarea graficii a durat 30 de ore.

McLaren 720S Dubai 1 of 1

Citatul cu pricina, preluat din autobiografia lui McLaren, spune ca: "A face ceva bine este atat de important incat sa mori incercand nu este o prostie. Ar fi o risipa sa nu faci nimic cu abilitatea unui om, caci simt ca viata este masurata in realizari, nu doar in ani."

McLaren 720S Dubai 1 of 1

Mai departe, specialistii MSO au montat mai multe elemente aerodinamice din fibra de carbon si au imbracat interiorul in aceeasi combinatie de culori. Si aici avem fibra de carbon in jurul fantelor de aer, pe praguri, la nivelul consolei centrale si pe volan.

McLaren 720S Dubai 1 of 1McLaren 720S Dubai 1 of 1

Exemplarul unicat va fi expus in cadrul Salonului Auto din Dubai, care isi va inchide portile pe 18 noiembrie. Dupa acest moment, proprietarul care a dorit sa ramana anonim isi poate lua noua bijuterie pe patru roti acasa.

McLaren 720S Dubai 1 of 1

McLaren 720S Dubai 1 of 1

McLaren 720S Dubai 1 of 1

McLaren 720S Dubai 1 of 1

McLaren 720S Dubai 1 of 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze McLaren 720S Dubai 1 of 1
mai multe