Bentley-ul de 1.7 milioane de euro a fost vopsit in toate culorile curcubeului. La propriu

Bentley-ul de 1.7 milioane de euro a fost vopsit in toate culorile curcubeului. La propriu
  • A organizat un concurs online de design
  • Au fost implicati angajatii si familiile lor
  • Toate culorile sunt din palenta Bentley
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a organizat un concurs online de design in care si-a provocat angajatii si pe familiile acestora sa configureze un Bacalar ideal. Masina din imaginea de mai jos a fost aleasa marea castigatoare.

Ultimele luni au fost foarte grele pentru marii constructori de automobile si pentru angajatii lor, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat intreaga planeta.

Pentru a mai inveseli putin atmosfera, Bentley s-a gandit la un concurs de design online in care sa-si implice angajatii dar si pe famiile acestora. Ce au avut de facut? Sa configureze Bacalar-ul ideal.

Design-ul castigator, pe care il poti admira si tu in imaginea alaturata, a fost ales de Stefan Sieclaff, nimeni altul decat directorul de design al britanicilor.

Bentley Bacalar

Pentru multi este doar un Bacalar vopsit in toate culorile curcubeului, insa ideea este mult mai profunda de atat. Asta pentru ca toate nuantele sunt din paleta de culori Bentley. Avem Dragon Red II, Orange Flame, Yellow Flame, Apple Green, Jetstream II, Sequin Blue si Azura Purple.

Bentley va asambla numai 12 exemplare Bacalar si nu stim daca vreunul dintre viitorii proprietari vor indrazni sa-si comande bijuteria de 1.7 milioane de euro cu o grafica atat de...neobisnuita. Dar ramane de vazut.

Trecand peste design-ul inspirat de conceptul Bentley EXP 100 GT, Bacalar este o decapotabila superba echipata cu un motor W12 twin-turbo de 6.0 litri care dezvolta 659 de cai putere si 900 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2020