BMW a construit in total doar opt exemplare, iar una dintre acele masini e acum de vanzare. POZE REALE

  • BMW a construit in total doar opt exemplare, iar una dintre acele masini e acum de vanzare
  • Suma pe care cumparatorul o va avea de achitat: aproape 60.000 de dolari, daca te intrebai cumva
Distribuie pe Facebook

Suma pe care cumparatorul o va avea de achitat? Aproape 60.000 de dolari, daca te intrebai cumva.

Unul dintre cele doar opt BMW-uri M5 care combina o caroserie Royal Red cu un interior imbracat in piele de culoare neagra a fost scos de curand la vanzare, in SUA. Fabricata in cursul anului 2001, exclusivista masina se mai poate lauda si cu un singur proprietar la activ, plus 32.600 de kilometri pe ceasurile de bord.

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

Nota de plata in cazul de fata? 59.950 de dolari, suma in schimbul careia clientul va mai primi si o motorizare V8 de 4.9 litri, cu 394 de cai putere la datorie. Capabila sa transforme acceleratia de la 0 la 60 de mile pe ora intr-o problema de 4.8 secunde, potrivit informatiilor vremii.

Seria vestilor bune contiua - asa cum era, de altfel, de asteptat, cu o lunga lista de dotari si echipamente, care cuprinde inclusiv faruri cu xenon. Nu lipsesc insa din peisaj nici cutia manuala in sase rapoarte, climatizarea cu reglare automata a temperaturii, scaunele incalzite sau trapa cu actionare electrica, de exemplu.

Aceeasi masina BMW M5 scoasa de curand la vanzare, una dintre cele doar opt care combina o caroserie Royal Red cu un interior imbracat in piele de culoare neagra, mai ofera, intr-un final, si o admisie din fibra de carbon. Plus un nou sistem de evacuare, ambele semnate Dinan.

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze BMW M5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 August 2020