BMW a lansat noul Seria 8 si in Romania. Singura motorizare disponibila este un diesel de 3.0 litri

BMW a lansat noul Seria 8 si in Romania. Singura motorizare disponibila este un diesel de 3.0 litri
  • BMW lanseaza noul Seria 8 Coupe si pe piata din Romania
  • Modelul bavarez este oferit doar intr-o versiune 840d
  • Pretul de vanzare porneste de la 102.400 euro
Distribuie pe Facebook

La mai putin de o luna de la prima ei aparitie in fata publicului larg, cea de-a doua generatie a modelului BMW Seria 8 a ajuns si in Romania. La preturi incepand de la 102.400 euro, in cazul in care te intrebai.

Anuntat cu surle si trambite la mijlocul lunii iunie, primul BMW Seria 8 din ultimii 20 ani este acum disponibil la vanzare si pe piata din Romania. Concurentul modelului Mercedes S-Class Coupe porneste de la 102.400 euro, iar singura varianta oferita - cel putin la momentul de fata, este versiunea 840d.

In aceasta configuratie, automobilul bavarez combina o motorizare diesel de trei litri si 320 CP cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, altfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 4.9 secunde. De cealalta parte, consumul de carburant variaza intre 6.1 si 6.2 litri la 100 km.

Noul BMW Seria 8

Noul BMW Seria 8

Noul BMW Seria 8

Cat despre echiparea standard, fiecare BMW 840d este livrat alaturi de faruri adaptive cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 19 inch, dar si tapiterie din piele. Scaunele fata cu incalzire, incarcarea wireless a telefonului mobil ori directia integrala se afla la randul lor pe lista dotarilor incluse in pretul de 102.400 euro.

Pentru cei mai pretentiosi dintre clienti, automobilul bavarez a pregatit si faruri cu tehnologie laser, jante din aliaj pe 20 inch, scaune fata cu ventilatie sau asistent pentru vederea pe timp de noapte. Pachetul M Sport si plafonul realizat din fibra de carbon fac parte, la randul lor, din categoria echipamentelor optionale.

Ajunsi la final, aruncam o privire asupra modelului Mercedes S-Class Coupe care, cel putin pe piata din Romania, pleaca de la 105.023 euro. Pretul este valabil pentru varianta S450, care combina un benzinar V6 biturbo de trei litri si 367 CP cu o cutie automata in noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Noul BMW Seria 8

Noul BMW Seria 8

Noul BMW Seria 8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Noul BMW Seria 8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2018