BMW a publicat mai multe filme cu noul M5 pentru ca TU: 1) sa vezi cum arata masina de 600 CP; 2) sa auzi cum suna motorul V8.

BMW a publicat mai multe filme cu noul M5 pentru ca TU: 1) sa vezi cum arata masina de 600 CP; 2) sa auzi cum suna motorul V8.
  • Noul BMW M5 a debutat oficial la inceputul acestei saptamani
  • Automobilul bavarez ofera un motor V8 de 4.4 litri si 600 CP
  • Primele exemplare vor ajunge pe strazi in primavara lui 2018
Distribuie pe Facebook

BMW continua promovarea noului M5 cu o galerie foto ce surprinde automobilul bavarez de inalta performanta atat la exterior, cat si la interior, atat in actiune, cat si in detaliu.

Nemtii de la BMW au dezvaluit la inceputul acestei saptamani cea de-a sasea generatie a modelului M5 si, totodata, prima disponibila la vanzare exclusiv in compania sistemului de tractiune integrala xDrive.

Fiind insa vorba despre un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, clientii automobilului bavarez de inalta performanta pot activa in orice moment un mod 2WD, care presupune livrarea puterii maxime doar catre rotile spate.

Si daca tot veni vorba despre puterea maxima a noului BMW M5, ei bine... fisa tehnica indica in cazul de fata un total de 600 CP, ce are ca sursa de provenienta familiarul propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri.

Propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri care, de-aceasta data, a fost cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte, automobilul bavarez de inalta performanta dispunand de altfel si de un diferential activ, asemeni generatiei pe care o inlocuieste.

Asa se face ca cea de-a sasea generatie a modelului BMW M5 are nevoie de numai 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 250 km/h.

250 km/h care, odata cu bifarea optiunii M Driver's Package, se vor transforma in 305 km/h si vor impinge automobilul bavarez de inalta performanta pe teritoriul sportivelor pur sange, precum Audi R8, Lamborghini Huracan sau Porsche 911.

Din punct de vedere estetic, noul BMW M5 se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nu vor trece neobservate nici jantele din aliaj supradimensionate sau evacuarea cvadrupla.

La interior, acelasi automobil bavarez de inalta performanta mizeaza pe un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit si, nu in ultimul rand, mai multe accente de culoare rosie sau fibra de carbon.

Cea de-a sasea generatie a modelului BMW M5 va debuta public in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din 14 - 24 septembrie, iar primele exemplare vor ajunge pe strazi in 2018.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 August 2017