BMW a recunoscut ca pregateste un nou Seria 8. Uite cand se lanseaza masina bavareza!

BMW a recunoscut ca pregateste un nou Seria 8. Uite cand se lanseaza masina bavareza!
  • BMW pregateste o noua generatie a modelului Seria 8
  • Automobilul bavarez debuteaza la sfarsitul lunii sub forma de concept
  • Versiunea de serie ajunge pe strazi in anul 2018
Distribuie pe Facebook

Bavarezii de la BMW au publicat in urma cu doar cateva clipe prima fotografie a noului Seria 8. Mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Zvonurile potrivit carora BMW ar pregati lansarea unei noi generatii a modelului Seria 8 au fost confirmate intr-un final de oficialii producatorului bavarez de automobile.

Conform unui comunicat de presa publicat in urma cu numai cateva momente, respectiva masina va debuta in premiera mondiala chiar inainte de sfarsitul acestei luni, pe 26 mai.

Lansarea publica a noului Seria 8 a fost programata pentru editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Villa d'Este, acolo unde oficialii BMW vor aduce o versiune concept.

Varianta de serie a studiului de design anuntat de producatorul bavarez de automobile va ajunge pe strazi in cursul lui 2018, potrivit aceluiasi material anterior mentionat.

"BMW Seria 8 Coupe va continua traditia noastra in ceea ce priveste coupe-urile sportive de lux si adauga un veritabil dream car in portofoliul nostru", a declarat Harald Kruger.

Presedintele Consiliului de Administratie al companiei auto bavareze a tinut apoi sa adauge cu privire la viitorul model din Munchen ca acesta va fi "un adevarat coupe sport de lux."

Succesorul actualului Seria 6, noul BMW Seria 8 va fi cel mai probabil construit pe aceeasi platforma din otel, aluminiu si CFRP precum ultima generatiei a limuzinei Seria 7.

Masina producatorului bavarez ar urma sa coste peste 150.000 euro, lista cu rivali directi incluzand astfel modele precum Mercedes S-Class Coupe sau Bentley Continental GT.

Noul BMW Seria 8 - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2017