BMW a reusit ceva fabulos. Trebuie sa iti placa prea mult Mercedes ca sa nu recunosti ca asta e limuzina suprema!

BMW a reusit ceva fabulos. Trebuie sa iti placa prea mult Mercedes ca sa nu recunosti ca asta e limuzina suprema!
  • Noul BMW Seria 7 este disponibil la vanzare si intr-o versiune M760
  • Automobilul companiei bavareze ofera un motor V12 twin-turbo cu 610 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

In versiunea de top, comercializata sub denumirea M760Li, noua Seria 7 ofera o motorizare V12 twin-turbo de 6.6 litri si 610 cai putere. Aceasta este insa doar mica parte din intregul care inseamna masina bavareza de mare lux.

Inceputul anului 2016 a venit cu o noutate majora in gama BMW. Pentru prima oara in istorie, compania bavareza a luat decizia de a lansa o varianta M inclusiv pentru... Seria 7.

Ce este drept, limuzina companiei din Munchen a primit "numai" un model M Performance, insa performantele luxosului M760Li nu ar trebui sa dezamageasca pe nimeni. Ba din contra.

Echipat cu un motor V12 twin-turbo de 6.6 litri si 610 cai putere, automobilul in cauza are nevoie de 3.7 secunde pentru sprinta de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima: pana la 305 km/h.

Asa cum era de asteptat, nu totul i se datoreaza propulsorului imprumutat din gama entry-level a Rolls-Royce. Noul BMW M760Li ofera, pe deasupra, si un sistem de tractiune integrala.

De altfel, unitatea anterior amintita este doar mica parte din intregul care inseamna limuzina companiei bavareze, vestile bune continuand la nivelul pachetului de dotari.

In functie de cum este configurat, automobilul din Munchen poate dispune chiar si de faruri cu tehnologie Laser. Plus scaune individuale care se inclina pentru un maximum de confort.

Cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, luxosul BMW M760Li are un pret de vanzare pe masura caracteristicilor sale: de la 178.976 de euro, daca vine vorba despre Romania.

Este o nota de plata cu aproape 10.000 de euro mai mare decat in cazul unui Mercedes S63 AMG. Si totusi, pe deplin justificata prin prisma motorizarii V12 twin-turbo de 6.6 litri.

Apoi, daca aruncam o privire asupra modelului S65 AMG, limuzina companiei bavareze pare un adevarat chilipir, fiind mai ieftina cu... peste 60.000 de euro, daca iti vine sa crezi.

Distribuie pe Facebook
mai multe