BMW anunta oficial lansarea masinii asteptate de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004

BMW anunta oficial lansarea masinii asteptate de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
  • BMW anunta oficial lansarea masinii asteptate de toata lumea
  • Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala va avea loc peste doar cateva zile - la finalul acestei saptamani - in data de 20 a lunii curente.

Surprins de-a lungul timpului intr-un numar aproape nelimitat de filme si, totodata, fotografii spion, primul coupe din ultimii 18 ani pe care BMW planuieste sa il vanda in compania indicativului CSL se apropie cu pasi repezi de al sau debut. Inainte insa de a renunta la toate secretele sale tehnice si estetice, respectiva creatie reprezinta subiectul unui nou episod al nesfarsitei campanii de teasing initiate de conducerea producatorul bavarez.

Ultima imagine publicata pe pagina de Instagram a diviziei de inalta performanta M pare sa evidentieze partea superioara a scaunelor fata - de tip scoica - realizate din fibra de carbon, acolo unde specialistii departamentului de design au optat pentru un detaliu ce le va aduce mereu aminte persoanelor de la volan cat de exclusivist si deosebit este automobilul pe care il conduc.

La momentul actual, informatiile cu privire la propulsorul de sub capota, instalat in compartimentul motor, continua sa lipseasca cu desavarsire din peisaj, insa viitorul M4 CSL ar trebui sa se bucure de serviciile unui benzinar cu sase cilindri in linie, cu doua turbine si o capacitate de trei litri, proiectat pentru a livra rotilor de pe puntea spate o putere maxima de peste 510 CP. Ramane insa de vazut daca va fi oferita ori ba si o cutie manuala.

View this post on Instagram

A post shared by BMW M GmbH (@bmwm)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2022