BMW are mari probleme sa vanda aceasta masina. Dealerii spun ca nimeni nu vrea s-o cumpere

BMW are mari probleme sa vanda aceasta masina. Dealerii spun ca nimeni nu vrea s-o cumpere
  • BMW are mari probleme sa vanda noul Seria 8 in SUA
  • Dealerii anunta peste 2000 de masini pe stock
  • Acestia condamna lipsa unei campanii adecvate de marketing
Distribuie pe Facebook

Peste ocean, pe piata din SUA, preturile pornesc de la aproape 85.000 de dolari pentru versiunea in patru portiere.

Cu mai bine de un an si jumatate in urma, dupa o pauza de aproape doua decenii, BMW a luat decizia de a lansa o noua generatie Seria 8. Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes S-Class Coupe, masina prezentata in vara lui 2018 a fost primita cu bratele deschise de catre intreaga lume.

Este si motivul pentru care, ulterior, compania bavareza a completat oferta initiala cu alte doua versiuni de caroserie, clientii putand opta in prezent inclusiv pentru o decapotabila cu plafon retractabil din material textil...

... si chiar pentru un Seria 8 in patru portiere. Multiple optiuni sunt disponibile, de asemenea, si la nivelul gamei de motorizari, cea de-a doua generatie a legendarului BMW punand la bataie unitati cu sase sau opt cilindri in dotare, atat pe benzina, cat si pe motorina, capabile sa dezvolte pana la 625 de cai putere si 750 Nm.

Asa cum era de asteptat, nava amiral a companiei bavareze vine cu un pret pe masura caracteristicilor sale, acei clienti despre care discutam si anterior avand de scos din buzunare un minimum de 84.900 de dolari.

Drept urmare, noua generatie Seria 8 nu va castiga prea curand vreun premiu pentru cea mai vanduta masina a anului. Ba dimpotriva: numerosi dealeri de peste Ocean, din SUA, ai BMW se plang ca au mari probleme in a scapa de exemplarele de pe stock, a caror cifra era la inceputul lunii martie... mai mare de 2.000.

Vinovata pentru neplacuta situatie ar fi tocmai compania bavareza, din pricina faptului ca nu a pus la punct o campanie de marketing adecvata, dar si pentru ca ofera mult prea multe configuratii, spun nemultumitii.

Noul BMW Seria 8

BMW Seria 8 Cabrio - Galerie Foto

BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Noul BMW Seria 8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2020