BMW confirma oficial lansarea masinii asteptate de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004

BMW confirma oficial lansarea masinii asteptate de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
  • BMW confirma oficial lansarea masinii asteptate de toata lumea
  • Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatei sportive va avea loc pe 20 mai, cu ocazia editiei din acest an a celebrului Concurs de Eleganta de la Villa d’Este.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, primul coupe - din 2004 incoace, pe care bavarezii de la BMW planuiesc sa il vanda amatorilor de senzatii extreme in compania indicativului CSL a fost confirmat oficial in cursul zilei de miercuri, intr-o stire publicata de divizia de inalta performanta a producatorului din Munchen pe propria pagina de Facebook. Respectivul anunt a disparut, ulterior, de pe platforma anterior mentionata, insa imaginile viitorului automobil au ramas - din fericire, pe internet.

Din nefericire, cele doua cadre care insoteau postarea in cauza nu vor risipi marile mistere cu privire la ingredientele ce compun reteta caracteristica departamentului vizual, singurele certitudini cu privire la mult anticipatul vehicul constand in lumina de culoare galbena de la nivelul blocurilor optice frontale, prezente si pe versiunea M5 CS, sau, daca vine vorba cumva despre partea posterioara a caroseriei cu doar doua portiere in dotare, atat in stopurile acompaniate de tehnologia OLED, cat si in eleronul extrem de bine sculptat, cu specificatiile celebrului ducktail.

Asteptat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte ca anul 2022 sa isi ia ramas bun, la randul sau, de la omenire, primul M4 CSL din intreaga istorie a bavarezilor de la BMW - autoturism despre care se precizeaza ca va debuta peste circa 15 zile, in data de 20 mai, cu ocazia celebrului Concurs de Eleganta de la Villa d’Este, ar putea gazdui in compartimentul motor un benzinar twin-turbo de trei litri si 540 CP. Constructorul din Munchen nu va oferi - dupa cate se pare, decat o cutie automata cu opt rapoarte.

BMW M4 CSL - Poze teaser

BMW M4 CSL - Poze teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2022