BMW M3 Break - masina ideala pentru familia vitezomana

BMW M3 Break - masina ideala pentru familia vitezomana
Da, daca stiati ca nu exista un BMW M3 in varianta break, stiati bine... Numai ca de acum exista! Dar nu de fabrica, ci din mainile unor englezi, care au amestecat un M3 E92 cu un BMW 318 E91... Exteriorul uneia, sufletul celeilalte. Ce a iesit? Un BMW capabil sa care toata familia, cu tot cu caine si purcel, chiar si la 300 km/h, daca nu ar avea limitare!
Distribuie pe Facebook

Multumita unei legislatii mai permisive, englezii fac tot ce le trece prin cap in materie de masini... Daca pana si masina aia de 2500 cp este perfect legala pentru strada, de ce nu ar fi si un BMW break transformat in M3? Rezultatul este unui foarte interesant care ne place la nebunie. Si chiar daca BMW nu a vazut rostul unui M3 in varianta break, un englez l-a vazut, i-a placut si l-a facut. Si daca exista M5 break, de ce nu ar fi si un M3?

BMW M3 Break - masina ideala pentru familia vitezomana

Masina de baza este un 318, iar cea donatoare este un M3 E92. Timp de 6 luni, proprietarul a mesterit la masina si a combinat bolidul performant cu masina pentru familie. Tot ce inseamna mecanica este luata de la masina M3, la fel si la interior, unde acum vorbim de scaune sport, volan M si multe alte amanunte care se gasesc pe M3-ul original.

BMW M3 Break - masina ideala pentru familia vitezomana

Scopul rezultatului final a fost de a aduce la viata o masina care pare pur si simplu scoasa de pe linia de productie. Si se pare ca i-a iesit. Masina finala este una omogena, echilibrata si foarte atragatoare. Pe partea de aftermarket, masina a primit o suspensie KW reglabila, sistem de franare mai mare, cu 6 pistonase pe fiecare etrier si jante mai agresive. Si cum cei 420 cp de sub capota sunt la fel de naravasi ca pe masina originala, nu-i de mirare ca acest break de familie care poate cara si un frigider, ajunge la viteze uriase si are performante demne de invidiat.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 Break - masina ideala pentru familia vitezomana
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2011