BMW ne alimenteaza pasiunea pentru custom cu un M6 GC Individual

BMW ne alimenteaza pasiunea pentru custom cu un M6 GC Individual
  • BMW M6 Gran Coupe primeste tratamentul BMW Individual
  • Modelul se remarca prin exteriorul finisat in Frozen Red
  • Interiorul include piele in doua culori si detalii speciale
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de optiunile de personalizare puse la dispozitie de BMW pentru modelul M6 Gran Coupe? In cazul in care raspunsul tau este unul afirmativ, atunci afla ca exista doua solutii diferite pentru rezolvarea acestei probleme.

Alpina, Hamann si Ac Schnitzer sunt doar cateva dintre companiile care ofera cate un program de imbunatatire a coupe-ului cu patru usi si performante deosebite din Munchen. Pentru cei care viseaza insa la o individualizare cat mai "curata", realizata cu ajutorul unor detalii OEM, tot solutiile puse la dispozitie de bavarezii de la BMW reprezinta alegerea ideala. Nu ne referim insa la orice fel de solutii, ci mai degraba la cele ce poarta semnatura departamentului BMW Individual.

BMW M6 Gran Coupe by BMW Individual

La fel ca si in cazul tratamentului cunoscut sub numele de Porsche Exclusive, de exemplu, oferta BMW Individual include numeroase optiuni in materie de culori exterioare, respectiv interioare, aceeasi situatie fiind valabila, de asemenea, si atunci cand vine vorba de alegerea materialelor ce urmeaza sa decoreze cockpit-ul automobilului bavarez. Aceste optiuni au putut fi deja admirate odata cu lansarea noii Seria 4, insa producatorul auto din Munchen nu planuieste sa se opreasca prea curand atunci cand vine vorba de parada modelelor personalizate de specialistii din cadrul excentricului departament BMW Individual.

BMW M6 Gran Coupe by BMW Individual

Ceea ce nu-i neaparat un lucru rau, in special daca ne gandim la fanii si / sau posesorii impresionantului BMW M6 Gran Coupe. BMW M6 Gran Coupe care, pentru a atrage (si mai mult) privirile tuturor celor din jur, a fost accesorizat la nivel de exterior atat cu o nuanta de Frozen Red - rosu mat in libera traducere, cat si cu o pereche de jante in cinci spite duble, ce ascund discuri carbon ceramice de dimensiuni generoase, plus etriere finisate intr-un auriu destul de interesant.

BMW M6 Gran Coupe by BMW Individual

In ceea ce priveste aspectul interior, coupe-ul cu patru usi si performante deosebite din Munchen se poate lauda, in primul si in primul rand, cu o combinatie de piele alba si neagra, ce are ca rezultat direct un contrast clasic si, in acelasi timp, extrem de elegant. Si totusi, specialistii din cadrul excentricului departament BMW Individual nu au rezistat de nici un fel tentatiei de a condimenta putin interiorului exemplarului BMW M6 Gran Coupe intalnit in cazul de fata, viitorii pasageri urmand a se bucura, drept urmare, si de o serie de ornamente, respectiv cusaturi in aceeasi nuanta de Frozen Red, regasita la nivelul exteriorului.

BMW M6 Gran Coupe by BMW IndividualBMW M6 Gran Coupe by BMW Individual

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M6 Gran Coupe by BMW Individual
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2014