BMW revizuieste performantele noului M760Li xDrive. Cat de rapida e, de fapt, limuzina bavareza

BMW revizuieste performantele noului M760Li xDrive. Cat de rapida e, de fapt, limuzina bavareza
  • BMW revizuieste specificatiile noului M760Li xDrive
  • Limuzina bavareza ofera, de fapt, 610 cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

BMW a tinut sa anunte la Geneva ca noul sau M760Li xDrive ascunde, de fapt, 610 cai putere sub capota. In plus, limuzina bavareza accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde, cu 0.2 secunde mai repede decat dezvaluia comunicatul initial.

Programata sa se desfasoare in perioada 3 - 13 martie 2016, editia cu numarul 86 a evenimentului Geneva International Motor Show marcheaza debutul celui mai performant BMW Seria 7 (de serie) oferit vreodata.

Vorbim, bineinteles, despre noul M760Li xDrive, automobil care ofera 610 cai putere si 800 Newton-Metri dintr-o motorizare bi-turbo dotata cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.6 litri.

O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala sunt oferite in standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora dureaza numai 3.7 secunde, conform ultimelor informatii.

BMW M760Li xDriveBMW M760Li xDrive

BMW M760Li xDrive

In ceea ce priveste viteza maxima, clientul are doua posibilitati: fie se multumeste cu limita electronica setata la 250 km/h, fie opteaza pentru optiunea M Driver’s Package si se bucura de 305 km/h.

Drept urmare, nu este deloc de mirare ca inginerii bavarezi s-au grabit sa opereze numeroase modificari inclusiv la nivelul suspensiei pneumatice, respectiv sistemelor de franare si directie integrala Integral Active Steering.

Pe plan estetic, noul BMW M760Li xDrive propune spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj pe 20 inch, volan sport in trei spite si vitezometru gradat pana la 330 kilometri pe ora.

Asta, bineinteles, daca optezi pentru versiunea standard. Nu de alta, dar impresionanta limuzina bavareza este disponibila si intr-o varianta Excellence, care renunta la imbracamintea sport in favoarea unui smoching elegant.

Informatiile referitoare la pretul, respectiv disponibilitatea celui mai performant BMW Seria 7 (de serie) oferit vreodata lipsesc in continuare cu desavarsire, insa ne ramane speranta ca vor fi publicate ulterior.

BMW M760Li xDrive ExcellenceBMW M760Li xDrive Excellence

BMW M760Li xDrive Excellence

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M760Li xDrive
mai multe