Break-urile nu au aratat niciodata atat de bine. A intors toate privirile cu formele lui

Break-urile nu au aratat niciodata atat de bine. A intors toate privirile cu formele lui
  • Noul Panamera Sport Turismo a intors toate privirile la Goodwood
  • Primul break din istoria companiei Porsche adopta o caroserie in stil shooting brake
  • Clientii vor avea la dispozitie motoare cu pana la 550 cai putere
Distribuie pe Facebook

Noul GT2 RS nu a fost singurul Porsche care a intors privirile celor prezenti la Goodwood. De o primire calduroasa s-a bucurat si primul break din istoria companiei germane, modelul Panamera Sport Turismo.

Porsche a dezvaluit noul Panamera Sport Turismo in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Primul break din istoria companiei germane a putut fi admirat ulterior si in cadrul Festivalului de Viteza de la Goodwood, desfasurat weekend-ul trecut.

Acesta ofera patru propulsoare diferite, cea mai puternica dintre toate producand un total de 550 CP si 770 Nm. Suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in doar 3.6 secunde, iar viteza maxima sa depaseasca cu putin pragul de 300 de kilometri pe ora.

Dupa cum precizam si anterior, noul Porsche Panamera Sport Turismo este disponibil inclusiv sub forma unui hibrid de 462 de cai putere. Performantele includ si un 0 - 100 km/h in 4.6 secunde, insa mai impresionant este consumul de carburant: 2.5 litri la 100 de kilometri.

In ceea ce priveste motorizare entry-level, primul din istoria companiei germane adopta sub capota V6 de 330 CP. In aceasta configuratie, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza 5.3 secunde, potrivit informatiilor oficiale, in timp ce viteze de top urca pana la 259 kilometri pe ora.

Exceptand motoarele de top, noul Porsche Panamera Sport Turismo impresioneaza prin caroseria in stil shooting brake, cu elemente inspirate de la modelul hatchback. Bine arata si interiorul, insotit de mai multe display-uri tactile, color si, totodata, de inalta rezolutie.

Distribuie pe Facebook
mai multe