Britanicii vor sa construiasca un supercar de 1.000 CP si 2.55 milioane euro

Britanicii vor sa construiasca un supercar de 1.000 CP si 2.55 milioane euro
  • Lister Motor Company vrea un un supercar de 1.000 CP
  • Modelul britanic va oferi un V12 supraalimentat de 7.8 litri
  • Pretul de achizitie a fost stabilit la 2.55 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Uita de Bugatti Veyron, Pagani Huayra si Koenigsegg Agera R. Urmatorul supercar de categoria grea vine de la Lister Motor Company, britanicii anuntand recent planurile unui model V12 de 7.8 litri, 1.000 cai putere si 2.55 milioane euro.

Impinsi de la spate de numarul milionarilor aflat intr-o continua crestere, oficialii Lister Motor Company vor sa intre in concurenta directa cu Bugatti, Pagani si Koenigsegg.

Pentru a reusi insa intr-un segment dominat de Veyron, Huayra si Agera, britanicii au nevoie nu doar de un set de performante pe masura pretului de 2.55 milioane euro, ci si de noroc. De foarte mult noroc.

Nu de alta, dar din primele schite oficiale nu pare sa avem de-a face chiar cu un automobil care sa merite aceasta suma de bani, o buna parte din design-ul partii frontale fiind inspirat de la Ferrari-ul F12 Berlinetta.

Lister Concept

Apoi, nici motorizarea nu pare sa reprezinte o noutate absoluta, rivalul Lister Motor Company pentru Bugatti, Pagani si Koenigsegg fiind asteptat sa soseasca la pachet alaturi de un V12 supraalimentat de 7.8 litri.

In cazul in care va deveni realitate, viitorul supercar britanic se va putea mandri cu un total de 1.000 de cai putere, acceleratia de la 0 la 96 km/h realizandu-se in mai putin de trei secunde.

Tot la capitolul "ramane de vazut ce se va intampla" putem trece si viteza maxima de peste 400 de kilometri pe ora, un alt inamic al acestui automobil fiind pretul sau de achizitie.

Da, stim, l-am adus si cateva randuri mai sus in discutie, insa dilema noastra - cu privire la cine ar cheltui aproximativ 2.55 milioane euro pe altceva decat un Veyron, Huayra sau Agera, inca sta in picioare.

Lister Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2014