Bugatti a lansat in Geneva o versiune SPORT a noului Chiron. Masina are stergatoare din carbon si costa 2.65 milioane euro

  • Bugatti a lansat la Geneva o versiuni Sport a noului Chiron
  • Modelul francez propune un plus in dreptul dinamicii
  • Sub capota a fost montat tot un propulsor W16 de 1.500 CP
Distribuie pe Facebook

Intr-o miscare complet surprinzatoare, Bugatti a lansat la Geneva o versiune Sport a noului Chiron. Si in cazul de fata propulsia este asigurata de o motorizare cu 16 cilindri si 1500 CP.

La exact doi ani distanta de la prima sa aparitie in public, noul Bugatti Chiron a revenit in cadrul Salonului Auto International de la Geneva... intr-o versiune Sport.

Ca sa transam de la bun inceput situatia, modelul in cauza - disponibil la vanzare la preturi incepand de la 2.65 milioane euro, este pus in miscare tot de o unitate W16 cu patru turbine si capacitatea cilindrica de opt litri, care dezvolta 1.500 de cai putere.

Bugatti Chiron Sport - Poze de la Geneva

Bugatti Chiron Sport - Poze de la Geneva

Drept urmare, reprizele de acceleratie au ramas in mare neschimbate, inginerii companiei franceze preferand sa se concentreze mai degraba pe dinamica masinii.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea Sport a modelului Bugatti Chiron vine la pachet alaturi de o directie revizuita, amortizoare cu zece procente mai rigide, dar si un nou diferential pentru puntea spate, plus o functie Dynamic Torque Vectoring.

Toate aceste imbunatatiri minore ii permit automobilului de 2.65 milioane euro sa fie mai rapid cu cinci secunde la Nardo decat masina originala, lansata in 2016.

Ulterior, specialistii companiei franceze si-au indreptat atentia si catre meniul estetic, care propune acum optiuni proaspete la nivel de jante, un sistem de evacuare cu patru tips-uri rotunde, dar si inscriptia 16 la nivelul partii frontale.

Apoi, despre versiunea Sport a noului Bugatti Chiron se mai poate spune si ca marcheaza o premiera absoluta pentru industria auto: stergatorul din carbon.

Bugatti Chiron Sport - Poze de la Geneva

Bugatti Chiron Sport - Poze de la Geneva

Bugatti Chiron Sport - Poze de la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Bugatti Chiron Sport - Poze de la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2018