Bugatti a montat o camera la bord si a filmat recordul noului Chiron. AICI este filmul asteptat de toata lumea

Bugatti a montat o camera la bord si a filmat recordul noului Chiron. AICI este filmul asteptat de toata lumea
  • Noul Bugatti Chiron se poate lauda deja cu un prim record mondial
  • Automobilul din Molsheim a terminat proba 0-400-0 km/h in 41.96 secunde
  • La volanul masinii de 1.500 cai putere s-a aflat Juan Pablo Montoya
Distribuie pe Facebook

Cu un timp de numai 41.96 secunde, noul Bugatti Chiron este cel mai rapid automobil de la 0 la 400 si inapoi la 0 km/h. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci te poti convinge si singur urmarind acest material video.

Spre deosebire de marea majoritate a companiilor participante, Bugatti nu a lansat niciun nou model cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt.

Producatorul din Molsheim a venit, in schimb, in cadrul evenimentului ce isi va deschide portile pentru publicul larg abia maine alaturi de un record mondial doborat la volanul extremului Chiron.

Asa cum precizam inclusiv la inceputul acestei saptamani, este vorba despre proba 0 - 400 - 0 km, pe care urmasul de 1.500 CP al vechiului Veyron a 'rezolvat-o' intr-un timp de doar 41.96 secunde.

Fiind vorba despre un record mondial, reusita noului Chiron - condus la momentul respectiv de pilotul columbian Juan Pablo Montoya a fost filmata din mai multe unghiuri si urcata pe internet.

Cum arata aproximativ 42 secunde de performanta pura de la bordul si, totodata, din exteriorul unui automobil cu 16 cilindri si patru turbine, ei bine... aflam chiar in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe