Bugatti a numarat secundele de care are nevoie noua sa masina de 1.500 CP pentru a atinge 400 km/h. AICI este raspunsul

Bugatti a numarat secundele de care are nevoie noua sa masina de 1.500 CP pentru a atinge 400 km/h. AICI este raspunsul
  • Bugatti anunta o noua performanta a masinii sale de 1.500 CP
  • Modelul Chiron sprinteaza pana la 400 km/h in 32.6 secunde
  • Anul viitor aflam inclusiv care este viteza maxima reala
Distribuie pe Facebook

Bugatti nu a lansat nimic nou la editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, insa a profitat de importantul eveniment german pentru a dezvalui performantele ametitioare ale modelului Chiron.

La numai o zi distanta dupa ce a informat intreaga lume ca modelul Chiron are nevoie de doar 41.96 secunde pentru a finaliza proba 0 - 400 - 0 km/h, o valoare record pentru lumea automobilistica, Bugatti dezvaluie o noua performanta a masinii sale de 1.500 CP.

Anuntul facut astazi de catre oficialii companiei din Molsheim li se adreseaza in special persoanelor curioase sa afle cat de rapid ajunge urmasul vechiului Veyron de la 0 la 400 kilometri pe ora: 32.6 secunde, potrivit masuratorilor realizate in lumea reala.

Informatiile din ultimele zile completeaza puzzle-ul inceput de Bugatti la mijlocul saptamanii trecute, atunci cand au fost publicate secundele de care modelul Chiron are nevoie pentru a sprinta pana la 100, 200 si, nu in ultimul rand, 300 km/h - 2.4, 6.1, respectiv 13.1 secunde.

Tot despre noua masina de 1.500 CP a companiei din Molsheim mai putem preciza la acest moment si ca inregistreaza un consum mixt de carburant de 22.5 litri la 100 kilometri, in timp ce emisiile medii de dioxid de carbon depasesc... ei bine, jumatate de kilogram.

Drept urmare, atunci cand vine vorba despre urmasul vechiului Veyron, pus in miscare la randul lui de o unitate cu 16 cilindri si patru turbine, o singura performanta mai lipseste de la orizont: viteza maxima reala, pe care (aparent) o vom afla in cursul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe