Bugatti a produs Chiron-ul cu numarul 100. Masina a costat 2.85 milioane de euro si este finisata intr-o nuanta mata

Bugatti a produs Chiron-ul cu numarul 100. Masina a costat 2.85 milioane de euro si este finisata intr-o nuanta mata
  • Bugatti a produs exemplarul Chiron cu numarul 100
  • Acesta a fost comandat de un client din Orientul Mijlociu
  • Este finisat in premiera intr-o nuanta mata
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a anuntat ca exemplarul Chiron cu numarul 100 a parasit linia de asamblare. Masina a costat aproape 3 milioane de euro si urmeaza sa fie trimisa unui client din Orientul Mijlociu.

Francezii de la Bugatti au fost primii care sa treaca de bariera celor 1.000 de cai putere cu o masina de serie. Stiind asta, era greu sa-ti imaginezi un succesor care sa doboare recordurile celebrului Veyron.

Ei bine, inginerii din Molsheim au aratat ca pot ridica si mai sus stacheta si au lansat in 2016 la Geneva modelul Chiron. Cu un motor cvadri-turbo de 8.0 litri, capabil de 1.500 de cai putere si 1.600 Nm cuplu, masina accelereaza pana la 100 de km/h in mai putin de 2.5 secunde si poate atinge, cel putin teoretic, peste 450 de km/h.

Bugatti Chiron 100/500

In 2017, Bugatti a livrat 70 de exemplare iar azi, Chiron-ul cu numarul 100 (din 500) a parasit linia de asamblare. Clientul care va avea aceasta bijuterie in garaj este din Orientul Mijlociu.

Hypercarul a fost vopsit in premiera in nuanta mata "Dark Blue Carbon", iar jantele finisate in "Mink Black" si mai multe elemente de caroserie in "Italian Red" completeaza perfect tabloul. Despre interior, reprezentantii Bugatti sustin ca "rosul este culoarea principala", iar despre pret...ca ajunge la "circa 2.85 milioane de euro".

"Exemplarul Chiron cu numarul 100 este unul atragator. In aceeasi masura vad o masina dinamica si eleganta," a declarat Stephan Winkelmann, presedintele Bugatti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2018