Bugatti anunta data la care va prezenta inlocuitorul modelului Chiron

Bugatti anunta data la care va prezenta inlocuitorul modelului Chiron
  • Bugatti anunta data la care va prezenta inlocuitorul modelului Chiron
  • Noul produs al companiei cu sediul in Molsheim va gazdui sub capota, in compartimentul motor, o unitate complet noua
Distribuie pe Facebook

Noul produs al companiei cu sediul in Molsheim va gazdui sub capota - in compartimentul motor, o unitate complet diferita de celebrul W16.

A-nceput numaratoarea inversa: Bugatti va dezvalui peste doar cateva luni - chiar la jumatatea acestui an, modelul cu care va inlocui emblematicul Chiron.

Pentru moment, numele respectivului vehicul, dar si specificatiile tehnice nu raman decat un mister - singura cunoscuta constand in faptul ca incredibila unitate cu 16 cilindri, in patru turbine, nu va reveni sub capota, in compartimentul motor.

Conform ultimelor speculatii, propulsia ar putea fi asigurata - in schimb, de un V16 dezvoltat de Cosworth, un V12 de Lamborghini ori un V8 de origine VAG.

Indiferent de unitatea pe care o va ascunde sub capota - in compartimentul motor, inlocuitorul modelului Chiron ii va lasa pe toti cu gura cascata - daca este sa crezare spuselor lui Achim Anscheidt, fostul designer al constructorului auto francez.

Si daca tot veni vorba despre Chiron, acesta si-a intampinat clientii - pe parcursul impresionantei sale cariere, in multiple versiuni si configuratii.

Ultimul Bugatti in 16 cilindri a stat - de asemenea, si la baza unor proiecte speciale, precum Centodieci, Divo, Mistral, La Voiture Noire si, daca mai era cumva necesara o astfel de precizare, a extremului Bolide cu 1.600 CP si 1.450 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2024