Bugatti baga in productie masina care a prins 490.48 km/h. Uite AICI cum arata Chiron Super Sport 300+!

  • Bugatti baga in productie masina care a prins 490.48 km/h
  • Noul Chiron Super Sport 300+ va fi produs in doar 30 de exemplare
  • Pretul net porneste de la suma de 3.5 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Bugatti a publicat in urma cu doar cateva momente primele fotografii si informatii oficiale ale noului Chiron Super Sport 300+. Este vorba despre versiunea de productie a masinii care a atins 490.48 km/h pe celebra pista de la Ehra-Lessien a Grupului Volkswagen.

La doar cateva zile dupa ce a depasit pragul celor 300 de mile pe ora, atingand o viteza de 490.48 km/h pe celebra pista de la Ehra-Lessien a Grupului Volkswagen, Chiron-ul construit de Bugatti impreuna cu specialistii companiei Dallara a primit o versiune de productie. Comercializata alaturi de indicativul Super Sport 300+, aceasta va fi oferita intr-o serie limitata la numai 30 de exemplare, spun francezii.

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Preturile de vanzare pornesc de la 3.5 milioane de euro - fara taxe!, iar printre elementele noi aduse de varianta Chiron Super Sport 300+ (in comparatie cu Chiron-ul normal) se numara inclusiv o caroserie mai lunga, plus un pachet aerodinamic complet restilizat. Diferite sunt si jantele, in timp ce motorizarea cu 16 cilindri si patru turbine dezvolta acum 1.600 de cai putere.

Conform informatiilor obtinute de jurnalistii Top Gear, versiunea Chiron Super Sport 300+ va fi oferita de cei de la Bugatti alaturi de un limitator de viteza, insa clientii vor avea posibilitatea de a renunta la acesta. Totodata, cumparatorii automobilului cu pricina vor mai primi in schimbul banilor si o invitatie pe celebra pista de la Ehra-Lessien a Grupului Volkswagen, pentru a-si testa la limita bolidul.

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Bugatti Chiron Super Sport 300+
mai multe