BUGATTI CHIRON, bolidul cu 1500 CP sub capota, surprins in ROMANIA. FOTO si VIDEO in articol

BUGATTI CHIRON, bolidul cu 1500 CP sub capota, surprins in ROMANIA. FOTO si VIDEO in articol
  • Un Bugatti Chiron a fost surprins de curand pe strazile din Romania
  • Bolidul francez ofera o motorizare cu 16 cilindri si 1500 de cai putere
  • Pretul net al unui astfel de automobil pleaca de la 2.4 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Un Bugatti Chiron in valoare de peste 2.4 milioane de euro a fost surprins de curand pe strazile din Romania. Bolidul cu motor de opt litri si 1.500 de cai putere reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 2.5 secunde.

Ascunde sub capota un motor cu 16 cilindri, patru turbine si capacitatea de opt litri, care produce undeva in jurul a 1.500 de cai putere si 1.600 de Nm. Cutia automata si sistemul de tractiune integrala sunt standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in mai putin de 2.5 secunde.

Extrem de impresionante sunt, de altfel, si detaliile legate de viteza maxima, pretul de vanzare sau numarul de unitati ce urmeaza a parasi linia de productie. Vorbim, mai precis, despre valori precum 420 de kilometri pe ora, 2.4 milioane de euro (net), plus 500 de exemplare si niciunul peste.

Noul Bugatti Chiron, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, a fost surprins de curand pe strazile din Romania. Bolidul fotografiat in Bucuresti vine cu o caroserie in doua culori contrastante - negru si alb, la care se adauga un set de jante cu cinci spite duble si piele cea mai fina pentru interior.

Cum o fotografie face insa cat o 1.000 de cuvinte, lasam in urma vorbele si trecem la cadrele cu automobilul care, dupa cum precizam inclusiv anterior, reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 2.5 secunde. Unele statice, altele in miscare, spre deliciul nostru.

Sursa Foto si Video: Soferul

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Bugatti Chiron in Romania
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2019