Bugatti confirma informatiile aparute in presa. Anuntul facut de francezi in urma cu doar cateva clipe

Bugatti confirma informatiile aparute in presa. Anuntul facut de francezi in urma cu doar cateva clipe
  • Bugatti confirma lansarea unui nou model
  • Prima imagine sugereaza ca este vorba despre Divo
  • Automobilul cu pricina debuteaza in august
Distribuie pe Facebook

La mai putin de 24 de ore de la aparitia unor detalii potrivit carora Bugatti ar lucra la o noua versiune a modelului Chiron, oficialii companiei franceze au publicat pe Facebook un scurt anunt prin care confirma o parte dintre zvonurile cu privire la varianta Divo.

Este oficial: Bugatti va profita de editia din acest an a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach pentru a prezenta in fata lumii intregi un nou automobil. Botezat Divo, modelul cu pricina ar putea avea la baza actualul Chiron.

Si spunem ar putea avea deoarece compania franceza nu a facut si alte detalii publice cu privire la viitorul sau produs. In schimb, anuntul care confirma lansarea acestuia este insotit de un teaser in care putem observa diverse materiale folosite cel mai probabil la constructia masinii respective, printre care si fibra de carbon.

Daca lasam in urma informatiile - si asa aproape inexistente, publicate de Bugatti si revenim la zvonurile de ieri, ei bine... noul model Divo este, de fapt, un Chiron proiectat pentru a sprinta cat mai repede posibil pana la pragul celor 100 km/h.

Pentru a duce la bun sfarsit misiunea primita, respectivul automobil al companiei franceze va oferi in standard o cutie de viteze derivata din transmisiile folosite de masinile de curse. Acesta este practic si motivul pentru care viteza maxima nu va mai fi de 420 km/h, ca acum, ci urmeaza sa coboare pana la valoarea de 385 km/h.

Totodata, despre noul Bugatti Chiron Divo se mai spune si ca va costa cinci milioane euro sau, daca vrei, aproape dublu comparativ cu modelul standard.

Bugatti Divo - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2018