Bugatti ne arata cat de repede accelereaza noua sa masina de 1.500 CP. VIDEO

Bugatti ne arata cat de repede accelereaza noua sa masina de 1.500 CP. VIDEO
  • Noul Bugatti Chiron ascunde sub capota un motor W16 cu patru turbine
  • Unitatea pe benzina dispune de o capacitate cilindrica de opt litri
  • Puterea maxima se ridica acum la valoarea de 1.500 CP, potrivit francezilor
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Bugatti au publicat in cursul acestei saptamani trei materiale video prin intermediul carora ne arata cat de repede accelereaza noua lor masina de 1.500 CP. Pana la 100, 200 si chiar 300 km/h.

Atunci cand au prezentat noul Chiron in fata lumii intregi, oficialii Bugatti au anuntat specificatiile preliminare ale masinii lor cu motor W16 quad-turbo de opt litri si 1.500 CP.

Recent insa, compania franceza a scos o masina pe ceea ce pare a fi pista Grupului Volkswagen din Ehra-Lessien, acolo unde vechiul Veyron a reusit sa stabileasca toate recordurile de viteza.

De-aceasta data nu este insa vorba despre niciun fel de record de viteza, demonstratiile de performanta ale noului Chiron avand mai degraba legatura cu reprizele de acceleratie.

Cat de repede sprinteaza masina franceza cu motor W16 quad-turbo de opt litri si 1.500 CP pana la 100, 200 sau chiar 300 km/h, ei bine... tot oficialii companiei Bugatti ne lamuresc.

Iar situatia sta in felul urmator: daca primii 100 km/h vin dupa doar 2.4 secunde, acceleratia de la 0 la 200 km/h dureaza numai 6.1 secunde, potrivit datelor publicate de marca din Molsheim.

La final, noul Chiron promite sa rezolve ecuatia 0 - 300 km/h in 13.1 secunde, o imbunatatire de peste o secunda comparativ cu reusita vechiului Veyron Super Sport de 1.200 CP.

Viteza maxima a masinii prezentate cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in primavara anului 2016 ramane in continuare cel mai mare mister al momentului.

Oficialii Bugatti au preferat sa mearga pe o limitare electronica la 420 km/h insa, fara aceasta, noul Chiron ar putea depasi 450 km/h, potrivit unor surse apropiate companiei franceze.


Sursa: marcii
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2017