Bugatti se lauda ca Chiron poate atinge 515 km/h pe drumul unde Koenigsegg a devenit cea mai rapida masina din lume

Bugatti se lauda ca Chiron poate atinge 515 km/h pe drumul unde Koenigsegg a devenit cea mai rapida masina din lume
  • Bugatti se lauda ca Chiron poate atinge 515 km/h pe drumul unde Koenigsegg a devenit cea mai rapida masina din lume
  • Producatorul francez spune ca prototipul dezvoltat alaturi de Dallara ar prinde 515 km/h pe drumul din Nevada
Distribuie pe Facebook

Din motive de siguranta insa, producatorul francez a preferat pista din Ehra-Lessien pentru a pune la incercare prototipul dezvoltat alaturi de specialistii companiei Dallara.

In urma cu doar trei zile, chiar la inceputul acestei saptamani, Bugatti dezaluia cu surle si trambite ca actualul Chiron a devenit prima masina din lume care a depasit pragul celor 300 de mile pe ora.

Dezvoltat alaturi de specialistii companiei Dallara, prototipul in cauza a reusit sa atinga chiar acum o luna, pe data de 2 august, la Ehra-Lessien, o viteza maxima de aproape 490.5 kilometri pe ora.

Bugatti Chiron Longtail

Bugatti Chiron Longtail

Astazi, producatorul francez anunta ca automobilul cu pricina, care ofera un plus de 25 de mm la nivelul lungimii si un set de anvelope speciale Michelin, este o idee mai rapid decat a aratat lumii intregi.

Mai precis, inginerii Bugatii au calculat ca daca Chiron-ul dezvoltat alaturi de specialistii Dallara ar fi fost testat in Nevada, pe drumul unde Koenigsegg Agera RS a stabilit un nou record de viteza...

... ei bine, prototipul in cauza ar fi fost cu aproximativ 25 de kilometri pe ora mai rapid, reusind astfel sa depaseasca inclusiv bariera celor 500 km/h - si nu doar pragul celor 300 de mile pe ora, ca acum.

Producatorul francez a preferat sa testeze insa automobilul cu pricina pe pista de la Ehra-Lessien, din motive de siguranta, dupa cum se precizeaza in comunicatul de presa dat recent publicitatii.

Cat despre ce se va intampla in viitorul cu Chiron-ul dezvoltat alaturi de specialistii Dallara, sunt mari sanse ca Bugatti sa ofere o versiune de serie, comercializata alaturi de indicativul Super Sport.

Bugatti Chiron Longtail

Bugatti Chiron Longtail

Bugatti Chiron Longtail

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Bugatti Chiron Longtail
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2019