Bugatti-ul care a pus pe jar intreaga lume. Cum arata misterioasa masina

Bugatti-ul care a pus pe jar intreaga lume. Cum arata misterioasa masina
  • Prototipul unui Bugatti misterios a fost surprins in teste
  • La baza noii masini se afla actualul Chiron
  • Interiorul a scapat pentru moment fara sa fie fotografiat
Distribuie pe Facebook

Prototipul unui Bugatti la care inginerii companiei lucreaza in mare secret a fost surprins pentru prima data in teste, misterioasa masina reusind sa puna pe jar intreaga lume.

Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, inginerii companiei Bugatti par sa lucreze la o noua versiune a celebrului Chiron. O demonstreaza un scurt material video de pe platforma Instagram, care surprinde in teste - complet necamuflat - un prototip misterios al masinii cu motor in 16 cilindri, de 1.500 CP, sub capota.

Despre ce fel de varianta este vorba, ce imbunatatiri ar (mai) putea aduce, dar si data cand o vom admira in mod oficial, ei bine... toate aspectele respective raman o necuoscuta, cel putin la momentul actual.

Stim, in schimb, ca misteriosul prototip al masinii cu motor in 16 cilindri prezinta o parte frontala agresiv stilizata, in stilul adoptat de Chiron Super Sport 300+. Asemenarile nu continua insa si in partea posterioara a caroseriei, acolo unde Bugatti-ul care a atins 490 de kilometri pe ora a fost alungit cu cativa centimetri.

O alta necunoscuta o reprezinta departamentul interior, care a scapat fara sa fie fotografiat - o situatie deloc surprinzatoare daca tine cont de cele doua monovolume folosite pe post de... "bodyguarzi".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2020