Ca sa demonstreze confortul noului model, sefii l-au pus sa dea un interviu in timp ce masina gonea cu 300 km/h

Ca sa demonstreze confortul noului model, sefii l-au pus sa dea un interviu in timp ce masina gonea cu 300 km/h
  • Jaguar a lansat la inceputul acestei saptamani un XJR575
  • Modelul britanic ofera un motor V8 cu 575 CP sub capota
  • Confortul lui a fost demonstrat printr-o metoda inedita
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Jaguar au 'inventat' o noua metoda de promovare a unei masini: l-au pus pe seful departamentului de design sa dea un interviu in timp ce ultimul model al marcii accelereaza pana la 300 de kilometri pe ora.

Jaguar a prezentat la inceputul acestei saptamani cel mai puternic si, totodata, cel mai rapid automobil de serie din istoria marcii, modelul XJR575.

Proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW M760Li xDrive sau Mercedes S65 AMG, acesta ofera un motor V8 de cinci litri si 575 CP.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.4 secunde, in timp ce viteza maxima este de 300 km/h, spun britanicii.

Exceptand performantele de top, noul Jaguar XJR575 promite sa impresioneze inclusiv prin confortul oferit de suspensia pe aer si scaunele imbracate in piele.

In acest sens, a fost lansat chiar si un material video, care ni-l arata pe seful departamentului de design sustinand un interviu la viteza maxima.

Si uite asa, britanicii au 'inventat' o noua metoda de promovare a unei masini, dupa celebrul surub de 360 grade realizat la bordul lui E-Pace.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2017