Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au lansat pe piata un SUV cu 612 cai sub capota si trei randuri de scaune la interior. Cum arata in realitate

Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au lansat pe piata un SUV cu 612 cai sub capota si trei randuri de scaune la interior. Cum arata in realitate
  • Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii
  • Nemtii au lansat pe piata un SUV cu 612 cai sub capota si trei randuri de scaune la interior
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o tapiterie din piele Merino, plus un sistem audio de inalta fidelitate de la Harman Kardon.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, primul X7 de la BMW se vinde - zilele acestea - in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta M50i, capabila sa accelereze de la 0 la 96 km/h in doar 4.5 secunde.

Nemultumit de performantele SUV-ului cu motor V8 bi-turbo de 4.4 litri si o putere maxima de pana la 523 CP, conform oficialilor companiei producatoare?

Tuningul ar putea fi una dintre solutiile salvatoare. Cealalta ia forma noului Alpina XB7, al carui propulsor pe benzina - la randul lui cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 4.4 litri - lucreaza (tot) alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru livrat (tot) ambelor punti un total de 612 CP.

Disponibil in schimbul unei sume mai mari de 140.000 dolari, inainte de optionale, respectivul SUV reuseste astfel sa accelereze de la 0 la 96 km/h in 4.0 secunde.

Meniul specific primului XB7 de la Alpina continua cu o echipare standard extrem de bogata, care cuprinde inclusiv suspensie pe aer si faruri cu laser. De asemenea, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si tapiteria din piele Merino sau sistemul audio de inalta fidelitate de la Harman Kardon.

In plus, din pachetul caracteristic SUV-ului de 523 CP nu lipsesc nici macar scaunele fata cu masaj, rotile spate capabile sa vireze, trapa panoramica si altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2021