Cadillac isi ia adio de la actualul CTS-V Coupe cu o noua editie speciala

Cadillac isi ia adio de la actualul CTS-V Coupe cu o noua editie speciala
  • Cadillac a dezvaluit noul CTS-V model 2015
  • Doar 500 de exemplare vor fi fabricate
  • Sub capota se ascunde un V8 de 6.2 l si 556 CP
Distribuie pe Facebook

Dupa patru ani petrecuti la vanatoare de Audi RS4, BMW M3 Coupe si Mercedes C63 AMG, modelul Cadillac CTS-V Coupe a ajuns in cele din urma la sfarsitul carierei sale. Doar 500 astfel de exemplare vor mai fi oferite anul acesta, automobilul american de inalta performanta urmand apoi sa primeasca o noua generatie, (cel putin) la fel de succes speram noi.

Asteptat la vanzare incepand cu cea de-a doua jumatate a acestui an, noul Cadillac CTS-V Coupe model 2015 va fi disponibil la vanzare in doar trei culori exterioare, viitorii cumparatori avand de ales intre un Crystal White, un Black Diamond si, nu in ultimul rand, un Phantom Gray. In ceea ce priveste nuanta interioara, singura optiune pusa la dispozitia clientilor sai de automobilul american de inalta performanta se rezuma la combinatia de Ebony, plus cusaturi finisate intr-un rosu contrastant.

Cadillac CTS-V Coupe 2015

Cadillac CTS-V Coupe 2015

Iar asta-i doar inceputul. Nu de alta, dar tot pe lista cu atractii principale de ordin vizual mai putem descoperi si o pereche de jante de culoarea grafitului, ce ascund etriere vopsite in acelasi rosu prezent si la nivelul cockpitului. Cockpit care, pe langa elemente remarcabile putin mai sus mentionate, se mai bucura si de prezenta unor scaune sport marca Recaro, oferite in compania atat a unui pedalier realizat din aluminiu, cat si a unor ornamente finisate in lemn masiv, de tip Midnight Sapele.

In ceea ce priveste fisa cu specificatii tehnice, ei bine... surprizele lipsesc cu desavarsire din cadrul acestui departament, propulsia fiind asigurata ca si pana acum de o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri. Drept urmare, noul Cadillac CTS-V Coupe model 2015 se poate lauda cu un total de 556 de cai putere si 747 Newton-Metri, ce ajung catre rotile spate fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, fie cu ajutorul unei transmisii automate cu acelasi numari de trepte de viteza.

Asa cum precizam si anterior, automobilul american de inalta performanta va fi oferit intr-o editie limitata la numai 500 de exemplare, urmand apoi sa primeasca o noua generatie, (cel putin) la fel de succes speram noi.

Cadillac CTS-V Coupe 2015

Cadillac CTS-V Coupe 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Cadillac CTS-V Coupe 2015
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2014