Cadoul perfect pentru Craciunul asta: un Ford Mustang de 700+ CP

Cadoul perfect pentru Craciunul asta: un Ford Mustang de 700+ CP
  • Editia din acest an a catalogului Neiman Marcus Christmas Book gazduieste un Mustang complet modificat
  • Muscle car-ul americanilor de la Ford ascunde sub capota un V8 supraalimentat de cinci litri si 700+ CP
  • Fiecare dintre cele 100 de exemplare oferite in total are un pret de achizitie de 95.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Editia din acest an a catalogului Neiman Marcus Christmas Book aduce in prim plan un Ford Mustang complet modificat. Numai 100 de exemplare ale muscle car-ului de peste 700 de cai putere vor fi oferite in total.

Aston Martin DB7, BMW Seria 6, Chevrolet Camaro Convertible, Ferrari FF, McLaren MP4-12C Spider, iar lista poate continua la nesfarsit. Dar care este legatura intre toate aceste automobile?

Ei bine, fiecare dintre modelele enumerate anterior au fost oferite la un moment dat si intr-o editie la numai cateva zeci de exemplare, editie proiectata special pentru catalogul Neiman Marcus Christmas Book.

Anul acesta, in prim planul brosurei respective regasim un Ford Mustang Convertible al carui propulsor V8 de cinci litri a primit un compresor mecanic, plus alte cateva bunatati pentru un total ce depaseste 700 CP si 813 Nm.

Ford Mustang Convertible Neiman Marcus Limited Edition

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 3.5 secunde, pe cand viteza maxima se invarte in jurul valorii de 314 kilometri pe ora - valoare demna de lumea supercarurilor.

Iar asta-i doar inceputul, noul Ford Mustang Convertible Neiman Marcus promitand sa exceleze inclusiv la capitolul manevrabilitate multumita suspensiei racing, respectiv sistemului de franare Brembo din dotare.

Pe plan estetic, cele trei nuante de la nivelul caroseriei reprezinta principala atractie a exteriorului, insa nu vor trece neobservate nici modificarile aplicate pachetului aerodinamic sau jantele forjate pe 20 inch.

La nivel de interior, lista cu ingrediente magice cuprinde urmatoarele elemente speciale: scaune de tip scoica, praguri iluminate, accente de fibra de carbon si o sumedenie de logo-uri NM.

Dupa cum precizam si anterior, noul Mustang Convertible Neiman Marcus va fi oferit intr-o editie limitata la numai 100 de exemplare, fiecare dintre acestea oferind in pretul de 95.000 de dolari si doua zile de cursuri la scoala Ford Racing.

Distribuie pe Facebook
mai multe