Cam asa arata un interior de Porsche 911 pentru pretentiosi. Oferta diviziei de personalizare a nemtilor

Cam asa arata un interior de Porsche 911 pentru pretentiosi. Oferta diviziei de personalizare a nemtilor
  • Pachet interior pentru intreaga gama 911
  • Culori si materiale noi
  • 25% din modelele comercializate trec mai intai pe la divizia de personalizare
Distribuie pe Facebook

Porsche Exclusive Manufaktur, divizia de personalizare a brand-ului din Stuttgart, a dezvoltat un pachet de imbunatatiri pentru interiorul intregii game 911.

Fiecare constructor de automobile, care se respecta, are o divizie speciala care indeplineste dorintele celor mai pretentiosi clienti atunci cand vine vorba despre personalizarea unei masini noi-noute.

Porsche 911 Exclusive Manufaktur

BMW are catalogul Individual, Bentley se lauda cu divizia Mulliner, cei de la Jaguar Land Rover cu Special Vehicle Operations iar Porsche cu Exclusive Manufaktur.

Dupa ce, in urma cu cateva saptamani, au dezvoltat un kit estetice si de interior pentru versiunea de top a noului 911, Turbo S, specialistii au revenit acum cu un pachet care sa schimbe putin habitaclul intregii game 911.

Porsche 911 Exclusive Manufaktur

Pentru inceput trebuie sa stii ca pachetul poate fi comandat exclusiv in doua nuante iar Porsche te si ajuta cu cateva sugestii: Bordeaux Red/Crayon, Black/Slate Grey, Slate Grey/Iceland Green si Graphite Blue/Mojave Beige.

Porsche 911 Exclusive Manufaktur

Pe langa acestea, Exclusive Manufaktur mai propune cusaturi speciale pe plansa de bord, volan si scaune, denumirea diviziei brodata pe consola centrala si pe centurile de siguranta, logo-ul de pe tetiere este scos in evidenta cu ajutorul unor cusaturi speciale iar panourile portierelor au fost matlasate.

Porsche 911 Exclusive Manufaktur

Alexander Fabig, vicepresedintele departamentului care se ocupa de personalizarea modelelor Porsche a vorbit despre importanta acestei divizii, subliniind ca "Personalizarea joaca un rol important in cadrul Porsche. Aproximativ 90% dintre toate exemplarele comercializate sunt personalizate conform cerintelor clientilor. In plus, 25% dintre acestea trec prin mainile specialistilor din cadrul diviziei Porsche Exclusive Manufaktur."

Distribuie pe Facebook
mai multe