Candva a fost cel mai puternic hot-hatch al planetei. Test de acceleratie cu primul AMG in patru cilindri din istorie

Candva a fost cel mai puternic hot-hatch al planetei. Test de acceleratie cu primul AMG in patru cilindri din istorie
  • Primul AMG cu motor in patru cilindri a fost lansat in 2013
  • Modelul Mercedes A45 ofera in prezent o putere maxima de 381 CP
  • Preturile pornesc de la 51.467 de euro pe piata din Romania
Distribuie pe Facebook

In urma cu mai bine de patru ani si jumatate, la inceputul lui 2013, Mercedes prezenta in fata intregii planete primul AMG cu motor in patru cilindri din istoria de aproape cinci decenii a diviziei din Affalterbach.

Intre timp, automobilul german de inalta performanta a trecut inclusiv printr-un facelift, pentru o buna perioada detinand suprematia - cel putin din punctul de vedere al puterii maxime, in segmentul compactelor sportive.

In prezent, modelul A45 a pierdut acest titlu in fata rivalului sau de la Audi, RS3 Sportback, insa ramane in continuare una dintre cele mai potente si, totodata, mai rapide masini de serie din lume.

In sprijinul afirmatiei de mai sus vine un scurt material video care surprinde capacitatea primului Mercedes-AMG cu motor in numai patru cilindri de a accelera de la 0 si pana la 272 de kilometri pe ora.

In Romania, ca o paranteza, automobilul german de inalta performanta porneste de la 51.467 de euro si ofera in standard o configuratie cu un benzinar 2.0 turbo de 381 CP, cuplat la o cutie DCT in sapte rapoarte si un sistem 4x4.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 August 2017