Care Bugatti Chiron? ASTA e, de fapt, masina la volanul careia vrei sa fii vazut!

Care Bugatti Chiron? ASTA e, de fapt, masina la volanul careia vrei sa fii vazut!
  • Aston Martin publica primele fotografii si informatii oficiale ale proiectului DBS GT Zagato
  • Exclusivistul automobil este oferit in doar 19 exemplare, alaturi de un DB4 GT Zagato Continuation
  • Pretul pachetului cunoscut sub numele de DBZ Centenary Collection se ridica la 6 milioane de lire
Distribuie pe Facebook

Productia va fi limitata doar 19 unitati, pretul unui astfel de bolid ridicandu-se la 6 milioane de lire sterline.

La mai bine de sase luni de la publicarea primelor schite oficiale, Aston Martin a adus in fata publicului modelul DBS GT Zagato. Dezvoltat alaturi de specialistii celebrei case italiene de design, automobilul in cauza se remarca numaidecat prin capota alungita a motorului, care contrasteaza portbagajul scurt.

Lista atractiilor exterioare continua cu blocurile optice restilizate si grila activa din fibra de carbon, insotite de numeroase elemente fie finisate intr-o nuanta de auriu, fie realizate direct din aur de 18 karate.

Aston Martin DBS GT Zagato

Sub capota, propulsia este asigurata in continuare de o motorizare V12 twin-turbo, modificata insa pentru o putere maxima de aproximativ 760 de cai. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze acum mai putin de 3.4 secunde, performanta specifica versiunii standard.

Dupa cum precizam si anterior, noul Aston Martin DBS GT Zagato este comercializat intr-o editie limitata la doar 19 exemplare, ca parte a pachetului DBZ Centenary Collection - care mai include si un...

... DB4 GT Zagato Continuation. Pretul fabuloasei perechi puse la punct de italieni si britanici se ridica la sase milioane de lire sterline, ceea ce reprezinta mai mult decat dublul sumei pe care trebuie sa o platesti pentru a deveni fericitul proprietar al unui Bugatti Chiron nou-nout, cu zero kilometri la bord.

Aston Martin DBS GT Zagato

Aston Martin DBS GT Zagato

Aston Martin DBS GT Zagato

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Aston Martin DBS GT Zagato
mai multe