Care este cea mai ieftina masina cu motor V8 si peste 300 de cai pe care o poti cumpara acum in ROMANIA?

  • Ar putea fi cea mai ieftina masina la mana a doua cu motor V8 din Romania
  • Are 350 de cai putere
  • Tractiunea este integrala
Distribuie pe Facebook

Sa spunem ca vrei o masina second-hand cu motor V8 si peste 300 de cai putere, dar nu ai un buget foarte mare. Noi am dat o cautare rapida si am gasit masina perfecta pentru tine.

Motorul V8 este fara indoiala unul dintre cele mai dorite propulsoare din lume. Cuplul este disponibil de la turatii joase, este foarte bine echilibrat si suna absolut demential. Desigur, are si cateva dezavantaje, precum consumul mare de combustibil, dar asta este alta poveste.

Audi S4 de vanzare

Un alt, sa-i spunem dezavantaj, ar fi ca de obicei masinile cu motoare V8 sunt destul de scumpe. Dar nu este o regula generala, dupa cum ne-o demonstreaza acest Audi S4 din 2004 care se vinde acum pentru 8.500 de euro. Putem spune ca este cea mai ieftina masina cu motor V8 din Romania la momentul actual.

Sau daca nu ocupa primul loc, sigur se afla in top. Dar sa revenim.

Audi S4 de vanzare

Pe langa unitatea V8 de 4.2 litri de sub capota, acest S4 se mai lauda cu 350 de cai putere si o tractiune integrala Quattro. Si asta nu este tot. Mai are scaune Recaro, evacuare MTM din inox, suspensie reglabila, jante pe 18, tapiterie din piele si Alcantara si istoric service la Porsche Romania. Cel putin asta spune anuntul de vanzare pe care il poti studia chiar aici.

Audi S4 de vanzare

Audi S4 de vanzare

Audi S4 de vanzare

Audi S4 de vanzare

Audi S4 de vanzare

Audi S4 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi S4 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2018