Cat costa noul BMW M5 Facelift in Romania

Cat costa noul BMW M5 Facelift in Romania
Cea mai noua generatie a modelului BMW M5 este disponibila acum la vanzare si pe piata auto din Romania.
Distribuie pe Facebook

Prezentat in mod oficial in cursul lunii mai a acestui an, noul BMW M5 Facelift se remarca in special printr-o grila frontala de dimensiuni ceva mai generoase ca pana acum, mici retusuri fiind operate de asemenea si la nivelul blocurilor optice fata.

BMW M5 si M6 Competition Package

In ceea ce priveste aspectul interior, versiunea imbunatatita a automobilului bavarez de inalta performanta se poate lauda acum cu un nou volan in trei spite, ce beneficiaza de un design asemanator celui ce echipeaza si ultima generatie a gamei de modele BMW M6.

BMW M5 si M6 Competition Package

Principala noutate propusa insa de recent lansatul BMW M5 Facelift se afla intr-o stransa legatura cu departamentul "Performanta", versiunea imbunatatita a super-sedanului bavarez fiind disponibila si in compania unui pachet optional numit Competition.

BMW M5 si M6 Competition Package

Vorbim mai exact de un pachet Competition care aduce cu sine un plus de 15 cai putere, acceleratia de la 0 la 100 km/h coborand pana la pragul celor 4.2 secunde in urma cresterii puterii maxime a propulsorului V8 twin-turbo de 4.4 litri pana la 575 cai putere.

BMW M5 si M6 Competition Package

Noul BMW M5 Facelift este disponibil la vanzare pe piata din Romania la un pret de pornire de 86.500 euro, in timp ce pachetul Competition poate fi achizitionat in schimbul sumei de 7.470 euro (7.215 euro pentru modelul BMW M6). Preturile nu includ TVA.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW M5 si M6 Competition Package
mai multe