Ce atata negru sau gri? El si-a comandat masina de 450 CP intr-un verde cum nu ai mai vazut

Ce atata negru sau gri? El si-a comandat masina de 450 CP intr-un verde cum nu ai mai vazut
  • Audi a lansat primul sau RS5 Sportback in anul 2017
  • Modelul german vine cu un motor V6 de 2.9 litri si 450 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Gurile rele spun ca ar fi vorba despre nuanta Peridot Green, oferita initial de germanii de la Porsche.

Lansata pe piata in cursul anului 2017, cea de-a doua generatie a modelului Audi RS5 se vinde zilele acestea inclusiv intr-o versiune cu cinci portiere.

Oferita in premiera, sportiva germana cu aspect de fastback ofera la randul ei sub capota o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine, de 2.9 litri.

Proiectata pentru a livra o putere maxima de 450 CP, unitatea in cauza lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora vine dupa numai 3.9 secunde, potrivit informatiilor date publicatii.

In ceea ce priveste viteza maxima, varianta de baza este limitata la "doar" 250 km/h, insa pachetul Dynamic plus rezolva situatia si muta limita la 280 km/h.

Din punct de vedere estetic, primul Audi RS5 Sportback din istorie vine cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, dar si praguri laterale proeminente.

Reteta exterioara continua cu jantele supradimensionate si evacuarea dubla, in timp ce meniul interior aduce in prim plan numeroase elemente din carbon.

Surprins de curand in California, la un eveniment Cars & Coffee, urmatorul exemplar pluseaza cu nuanta unica de la nivelul caroseriei in cinci portiere.

Vorbim, mai precis, despre o culoare cunoscuta sub numele de Peridot Green, care accentueaza formele apetisante ale sportivei germane cu aspect de fastback.

Audi RS5 Sportback in Peridot Green

Audi RS5 Sportback in Peridot Green

Audi RS5 Sportback in Peridot Green

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2019