Ce mai descoperire! Peste 130 de masini clasice au fost gasite in mai multe locatii din Kansas, SUA

  • O colectie cu 130+ de masini va fi scoasa la licitatie in toamna
  • Aceasta cuprinde inclusiv 20 de vehicule Ford din anul 1932
  • Unele masini au stat nemiscate chiar si vreme de trei decade
Distribuie pe Facebook

Vehiculele in cauza i-au apartinut unui antreprenor pe nume Bob Regeher si vor fi scoase la vanzare in toamna, pe 24 octombrie.

Una dintre cele mai impresionante si, totodata, cuprinzatoare colectii de masini din SUA va fi scoasa la licitatie peste sase luni, in cadrul unei eveniment organizat de casa VanDerBrink. Pretul de vanzare ramane, momentan, un mare mister.

Stim, in schimb, ca in fata potentialilor clienti isi vor face aparitia peste 130 de vehicule construite in diferite perioade de timp, inclusiv aproximativ 20 de Ford-uri asamblate in cursul anului 1932, potrivit primelor informatii date publicitatii.

"Multe dintre masini sunt aici din 1954", afirma Yvette Vanderbrink. "Avem Corvette-uri ce stau nemiscate de trei decade. Este incredibil", continua specialistul casei de licitatii ce se va ocupa de vanzarea fabuloasei colectii a lui Bob Regeher.

"Nu fac nimic cu aceste vehicule. Voi, copii, ocupati-va de ele", isi aduce aminte si Kelly Graber, fiica antreprenorului decedat in toamna anului trecut, ce este creditat cu realizarea primei case gonflabile, cunoscuta sub numele de The Monwalk.

Impresionanta colectie a lui Bob Regeher a fost prezentata pentru prima oara publicului larg in 2009, intr-un material al revistei Hotrod din SUA. Locatiile in care masinile respective si-au petrecut zilele au ramas insa intotdeauna secrete.

Colectia lui Bob Regeher

Colectia lui Bob Regeher

Colectia lui Bob Regeher

Colectia lui Bob Regeher

Colectia lui Bob Regeher

Colectia lui Bob Regeher

Colectia lui Bob Regeher

Colectia lui Bob Regeher

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Colectia lui Bob Regeher
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2020