Ce masini tari din Romania participa anul acesta la Gumball 3000?

Ce masini tari din Romania participa anul acesta la Gumball 3000?
  • Gumball 3000, editia cu numarul 20, a luat startul pe 4 august
  • La linia de start si-au facut aparitia si doua masini din Romania
  • Ultima zi a celebrului raliu a fost programata pe 12 august
Distribuie pe Facebook

Editia cu numarul 20 a celebrului raliu fondat de Maximillion Cooper a luat startul la data de 4 august, in Londra, si se va incheia peste numai doua zile, pe 12 august, in Tokyo.

2018 este un an extrem de special pentru familia Gumball 3000, celebrul raliu de 3.000 de mile (4.828 de kilometri) fondat de Maximillion Cooper in 1999 ajungand la editia aniversara cu numarul 20.

Editie care a debutat in data de 4 august, pe strazile Londrei, si care se va incheia peste numai doua zile, pe 12 august, in Tokyo, dupa opriri in Chantilly, Milan, Bologna, Osaka, Kyoto si Nanao.

De la start nu au lipsit nici masinile "romanesti", imaginile de la fata locului surprinzand atat un Lamborghini Huracan cu numere de Bucuresti, cat si un Mercedes G500 4x4² inmatriculat in Mures.

Anul acesta, costul participarii in cadrul celebrului Gumball 3000 s-a ridicat la 60.000 de lire sterline pentru membrii noi, pe cand cei existenti au trebuit sa plateasca "doar" 50.000 de lire sterline.

In suma respectiva au fost incluse cheltuielile cu cazarea pentru doua persoane si transportul masinii acestora cu avionul, in timp ce benzina si eventualele amenzi vor fi platite de fiecare echipaj in parte.

Totodata, celor care s-au inscris la editia aniversara cu numarul 20 a celebrului raliu fondat de Maximillion Cooper li s-a oferit oportunitatea de a participa la numai o singura parte din eveniment.

25.000 de lire sterline a trebuit sa plateasca fiecare echipaj - o masina si doua persoane, pentru a participa fie doar la etapa europeana, fie exclusiv la etapa japoneza, care a inceput pe data de 8 august.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 August 2018