Cea mai noua masina de la Pagani e nebunie curata. Are motor V12 aspirat si se tureaza pana la 9000 de rpm!

Cea mai noua masina de la Pagani e nebunie curata. Are motor V12 aspirat si se tureaza pana la 9000 de rpm!
  • Cea mai noua masina de la Pagani e nebunie curata
  • Are motor V12 aspirat si se tureaza pana la 9000 de rpm!
Distribuie pe Facebook

Productia totala nu va depasi 30 de exemplare, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproximativ un deceniu, chiar in prima parte a anilor 2010, cea de-a doua masina din scurta istorie a companiei Pagani se apropie cu pasi mari de momentul in care va parasi definitiv linia de asamblare. Inainte insa ca aceasta zi sa vina, italienii au lansat o noua versiune pe piata, interzisa circulatiei publice.

Botezata extrem de sugestiv Huayra R, respectiva varianta impresioneaza in special prin propulsorul de sub capota: un V12 aspirat de sase litri si undeva in jurul a 850 de cai putere, dezvoltat pe parcursul a peste 24 de luni alaturi de inginerii HWA AG, se arata in comunicatul de presa.

Pagani Huayra R

Aceeasi unitate, care se tureaza pana la 9000 de rpm, se mai poate lauda si cu un cuplu maxim de 750 Nm, dar si cu o greutate de numai 198 de kilograme, mai spun oficialii italieni. O transmisie secventiala cu sase rapoarte, de doar 80 kg, dezvoltata - inca o data - alaturi de inginerii HWA AG, completeaza lista principalelor atractii tehnice.

Extrema varianta comercializata de compania Pagani sub numele de Huayra R mai ofera si un nou sasiu monococ, o suspensie complet revizuita, o greutate proprie de 1.050 de kilograme si o forta de apasare de pana la o tona atunci cand soferul ruleaza cu viteza de 320 km/h.

Respectiva versiune va fi vanduta intr-un numar limitat la 30 de exemplare, nota de plata pornind de la suma de 2.6 milioane de euro, conform primelor informatii si detalii date publicitatii. Cei 30 de clienti vor avea parte de un statut special, urmand a fi invitati in cadrul unor evenimente exclusiviste organizate pe marile circuite ale planetei.

Pagani Huayra R

Pagani Huayra R

Pagani Huayra R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Pagani Huayra R
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2021